نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorابراهیمی نژاد, شهنازfa_IR
dc.contributor.authorخسروی نیا, حشمت الهfa_IR
dc.contributor.authorعلیرضایی, مسعودfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:48:48Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:48:48Z
dc.date.available1399-07-09T05:48:48Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:48:48Z
dc.date.issued2014-04-21en_US
dc.date.issued1393-02-01fa_IR
dc.date.submitted2013-12-28en_US
dc.date.submitted1392-10-07fa_IR
dc.identifier.citationابراهیمی نژاد, شهناز, خسروی نیا, حشمت اله, علیرضایی, مسعود. (1393). تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتی. تولیدات دامی, 16(1), 53-62. doi: 10.22059/jap.2014.52230fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2014.52230
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_52230.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289482
dc.description.abstract<strong>این آزمایش به منظور بررسی تأثیر افزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی بر اکسیداسیون لیپیدها، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و میزان کلسترول در گوشت خام ران جوجه گوشتی پس از شش ماه نگهداری در دمای بین 60- تا 80- درجه سلسیوس انجام شد. اسانس مرزه خوزستانی در پنج سطح صفر، 200، 300، 400 و 500 میلی گرم در لیتر و امولسیفایر پلی سوربات-80 به میزان 500 میلی گرم در لیتر تا سن 42 روزگی به آب آشامیدنی جوجه اضافه شد. افزودن اسانس مرزه به آب آشامیدنی جوجه میزان مواد واکنش دهنده با تیوباربیتوریک اسید در گوشت ران را به طور معنی داری کاهش داد (P</strong>fa_IR
dc.format.extent500
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2014.52230
dc.subjectآنزیم‏های آنتی‏اکسیدانfa_IR
dc.subjectاسانس مرزهfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.subjectکلسترولfa_IR
dc.subjectلیپیدfa_IR
dc.titleتأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتی‏اکسیداتیو گوشت ران در جوجه‏ های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم‏آبادـ‌ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم‏ آبادـ‌ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، گروه علوم پایه، دانشکدۀ دامپزشکی، دانشگاه لرستان، خرم‏آبادـ‌ایرانfa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue1
dc.citation.spage53
dc.citation.epage62


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد