| dc.contributor.author | ابراهیمی نژاد, شهناز | fa_IR |
| dc.contributor.author | خسروی نیا, حشمت اله | fa_IR |
| dc.contributor.author | علیرضایی, مسعود | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:48:48Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:48:48Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:48:48Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:48:48Z | |
| dc.date.issued | 2014-04-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-02-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2013-12-28 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-10-07 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ابراهیمی نژاد, شهناز, خسروی نیا, حشمت اله, علیرضایی, مسعود. (1393). تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی. تولیدات دامی, 16(1), 53-62. doi: 10.22059/jap.2014.52230 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2009-6776 | |
| dc.identifier.issn | 2382-994X | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jap.2014.52230 | |
| dc.identifier.uri | https://jap.ut.ac.ir/article_52230.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289482 | |
| dc.description.abstract | <strong>این آزمایش به منظور بررسی تأثیر افزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی بر اکسیداسیون لیپیدها، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و میزان کلسترول در گوشت خام ران جوجه گوشتی پس از شش ماه نگهداری در دمای بین 60- تا 80- درجه سلسیوس انجام شد. اسانس مرزه خوزستانی در پنج سطح صفر، 200، 300، 400 و 500 میلی گرم در لیتر و امولسیفایر پلی سوربات-80 به میزان 500 میلی گرم در لیتر تا سن 42 روزگی به آب آشامیدنی جوجه اضافه شد. افزودن اسانس مرزه به آب آشامیدنی جوجه میزان مواد واکنش دهنده با تیوباربیتوریک اسید در گوشت ران را به طور معنی داری کاهش داد (P</strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 500 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان | fa_IR |
| dc.publisher | University of Tehran, College of Abureyhan | en_US |
| dc.relation.ispartof | تولیدات دامی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Production | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jap.2014.52230 | |
| dc.subject | آنزیمهای آنتیاکسیدان | fa_IR |
| dc.subject | اسانس مرزه | fa_IR |
| dc.subject | جوجه گوشتی | fa_IR |
| dc.subject | کلسترول | fa_IR |
| dc.subject | لیپید | fa_IR |
| dc.title | تأثیر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی بر عملکرد و پتانسیل آنتیاکسیداتیو گوشت ران در جوجه های گوشتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | کارشناس ارشد، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرمآبادـایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی، دانشگاه لرستان، خرم آبادـایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار، گروه علوم پایه، دانشکدۀ دامپزشکی، دانشگاه لرستان، خرمآبادـایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 16 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 53 | |
| dc.citation.epage | 62 | |