دوره 19, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تأثیر افزودن مکمل روی - متیونین و روی - گلیسین به جیره غذایی بر عملکرد و ایمنی جوجههای گوشتی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)تأثیر دو منبع آلی عنصر روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی با استفاده از 750 قطعه جوجه گوشتی سویه آرین در یک آزمایش فاکتوریل 3×2 این آزمایش شامل دو نوع منبع عنصر ...
 
- 
تأثیر سطوح مختلف پودر گل گاوزبان بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و برخی فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پودر گلگاوزبان بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی اجرا شد. بدین منظور از 160 قطعه جوجه خروس گوشتی یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملا ...
 
- 
اثر سطوح مختلف عصاره اتانولی تفاله لیموترش بر فراسنجههای خونی، پاسخ ایمنی و عملکرد جوجههای گوشتی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)اثر افزودن عصاره اتانولی تفاله لیموترش به آب آشامیدنی جوجههای گوشتی بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجههای سرم خونی جوجههای گوشتی با استفاده از 450 قطعه جوجه یک روزه (مخلوط نر و ماده) سویه کاب 500 ...
 
- 
اثر جایگزینی ذرت با میوه بلوط با و بدون افزودن کولین بر عملکرد و ویژگی های استخوان درشت نی جوجههای گوشتی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)این آزمایش به منظور بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف میوه بلوط با و بدون افزودن کولین در جیره جوجههای گوشتی انجام شد. تعداد 528 قطعه جوجه گوشتی یک روزه در قالب یک آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با شش ...
 
- 
اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)این پژوهش جهت ارزیابی اثرات رنگدانههای استخراج شده از فلفل قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ مرغان تخمگذار انجام ...
 
- 
تأثیر پودر خار مریم بر عملکرد، فراسنجههای خونی و آنزیمهای کبدی جوجه های گوشتی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)در این تحقیق اثر مصرف پودر گیاه خار مریم در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و آنزیمهای کبدی جوجههای گوشتی با استفاده از ...
 
- 
بررسی اثر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد بره های نژاد بلوچی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)تاثیر صمغ گیاه آنغوزه و اکسید مس میله ای بر کنترل انگل های داخلی و عملکرد تولیدی بره های پرواری با استفاده از 25 راس گوسفند نر نژاد بلوچی با میانگین وزن 5 ± 20 کیلوگرم در قالب طرح کاملاً تصادفی بررسی شد. تیمارها ...
 
- 
اثر اسید لینولئیک مزدوج خوراکی با یا بدون مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)به منظور تعیین اثرات مکمل خوراکی اسید لینولئیک مزدوج (CLA) محافظت شده و مکمل تزریقی سلنیوم و ویتامین E (E-Se) بر سیستم ایمنی گاوهای شیری و گوساله های نوزاد آنها، ۴۰ رأس گاو شیری هلشتاین شکم دوم و بالاتر در یکی از ...
 
- 
تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجههای گوشتی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)تأثیر افزودن سبوس برنج بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی با استفاده از 240 قطعه جوجه گوشتی (مخلوط نر و ماده) ...
 
- 
اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضمپذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)این پژوهش به منظور بررسی اثرات عملآوری کاه کنجد با بخار آب تحت فشار پایین، اسید سولفوریک و مخلوط آنزیمی بر هضمپذیری و تخمیر شکمبه ای، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی انجام شد. 12 ...
 
- 
اثرات جایگزینی کنجاله سویای فرآوری شده با کنجاله سویا در سطوح مختلف پروتئین خام جیره بر عملکرد گاوهای شیرده در تنش حرارتی خفیف (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)در این مطالعه، بخشی از کنجاله سویا جایگزین کنجاله سویای فرآوری شده با حرارت در جیره گاوهای شیری تحت تنش حرارتی خفیف شد. از 32 رأس گاو هلشتاین با بیش از یک زایش با روزهای شیردهی 20 ± 110 و تولید شیر 1/4 ± 40 کیلوگرم ...
 
- 
بررسی تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای، رفتار نشخوار و فراسنجههای خونی گوسفند عربی و بز نجدی (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)در این آزمایش، تأثیر مغز میوه بلوط بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبهای و برخی فراسنجههای خونی در گوسفند عربی و بز نجدی بررسی شد. در این تحقیق، مغز میوه ...
 



