مرور دوره 18, شماره 1 بر اساس موضوع "جوجه گوشتی"
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
اثر تفاله لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)بهمنظور تعیین اثر سطوح تفالۀ لیموترش و اسیدهای آلی بر عملکرد، صفات لاشه، مورفولوژی روده، سطح ایمنی، و فراسنجههای بیوشیمیایی خون از 288 قطعه جوجۀ گوشتی سویۀ راسـ308، در آزمایشی فاکتوریل 2×3 با سه سطح تفالۀ لیمو ...
-
اثر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)تأثیر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری، و فاکتورهای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 200 قطعه جوجۀ گوشتی نر یکروزه سویۀ رأس با پنج تیمار و چهار تکرار ...
-
تأثیر اسیدیکننده در جیره جوجههای گوشتی پرورشیافته در تراکمهای زیاد بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و متابولیتهای خونی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)اثر اسیدیکنندۀ گلوباسید در تراکمهای متفاوت بر عملکرد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی با استفاده از 576 قطعه جوجۀ گوشتی یکروزه سویۀ تجاری راس 308 در آزمایشی فاکتوریل 2×3 با سه سطح تراکم (14، 16، و 18 پرنده در ...
-
تأثیر پودر دارچین، زردچوبه و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریختشناسی روده و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجههای گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)بهمنظور بررسی تأثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، تغییرات ریختشناسی و pH روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون، آزمایشی با استفاده از 450 قطعه جوجۀ گوشتی یکروزه (هر دو جنس) سویۀ راس ...



