دوره 18, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر نانوذرات روی بر کیفیت اسپرم و بازده آبستنی در گاو
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثر غلظتهای متفاوت نانوذرات روی، بر شاخصهای کیفی منی پس از فرایند انجمادـیخگشایی و بازده آبستنی در گاو بود. از چهار گاو نر هلشتاین بهمدت چهار هفته و هر هفته دو نوبت اسپرمگیری شد. ...
-
چکیده های انگلیسی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)
-
ارزیابی اثر تغذیه افزودنی گوانیدینواستیکاسید بر انجمادپذیری اسپرماتوزوای خروس
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)بهمنظور ارزیابی اثر افزودن گوانیدینواستیکاسید در جیرۀ غذایی خروس بر شاخصهای انجمادپذیری اسپرماتوزوآ، آزمایشی با 20 قطعه خروس گلۀ مادر گوشتی سویۀ تجاری راس در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار در ...
-
صفحات آغازین
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)
-
اثر تفاله لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)بهمنظور تعیین اثر سطوح تفالۀ لیموترش و اسیدهای آلی بر عملکرد، صفات لاشه، مورفولوژی روده، سطح ایمنی، و فراسنجههای بیوشیمیایی خون از 288 قطعه جوجۀ گوشتی سویۀ راسـ308، در آزمایشی فاکتوریل 2×3 با سه سطح تفالۀ لیمو ...
-
تأثیر پودر دارچین، زردچوبه و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریختشناسی روده و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجههای گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)بهمنظور بررسی تأثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، تغییرات ریختشناسی و pH روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون، آزمایشی با استفاده از 450 قطعه جوجۀ گوشتی یکروزه (هر دو جنس) سویۀ راس ...
-
اثر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین و چربی در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)تأثیر پودر نعناعفلفلی و بادرنجبویه بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری، و فاکتورهای خونی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 200 قطعه جوجۀ گوشتی نر یکروزه سویۀ رأس با پنج تیمار و چهار تکرار ...
-
تأثیر اسیدیکننده در جیره جوجههای گوشتی پرورشیافته در تراکمهای زیاد بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و متابولیتهای خونی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)اثر اسیدیکنندۀ گلوباسید در تراکمهای متفاوت بر عملکرد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی با استفاده از 576 قطعه جوجۀ گوشتی یکروزه سویۀ تجاری راس 308 در آزمایشی فاکتوریل 2×3 با سه سطح تراکم (14، 16، و 18 پرنده در ...
-
تأثیر شکل فیزیکی جیره غذایی بر عملکرد گوسالههای نر پرواری هلشتاین
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)بهمنظور بررسی اثر شکل فیزیکی جیره بر عملکرد پرواری گوسالههای نر هلشتاین، آزمایشی در مؤسسۀ تحقیقات علوم دامی کشور در سال 1390 انجام گرفت. جیرۀ غذایی به دو صورت مخلوط کامل (شاهد) و مخلوط فشردهشده به شکل بلوک ...
-
بررسی هضم و تخمیر جیرههای حاوی بخشهای متفاوت درخت سوبابل
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)قابلیت هضم و فراسنجههای تخمیری جیرههای حاوی برگ، غلاف، و دانۀ درخت سوبابل (با نام علمی Leucaena leucocephala) در گوسفند با روشهای هضم دومرحلهای و تولید گاز تعیین شد. جیرههای آزمایشی شامل صفر (شاهد)، ...
-
مقایسه دقت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی برای صفات تولید در گاوهای هلشتاین ایران با روشهای پارامتری و ناپارامتری
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)انتخاب ژنومی ابزاری جدید برای برآورد ارزشهای اصلاحی صفات کمّی با استفاده از نشانگرهای مولکولی است. معیار کارایی انتخاب ژنومی، دقت پیشبینی ارزشهای اصلاحی ژنومی است. در تحقیق حاضر، دقت پیشبینی ژنومی روشهای ...
-
مقایسه دو نرمافزار جیرهنویسی NRC (2001) و CNCPS (نسخه 1/6) در برآورد نیازهای تغذیهای گاوهای تازهزا
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)بهمنظور مقایسۀ دقت پیشبینیهای دو مدل NRC (2001) وCNCPS ، 17 رأس گاو تازهزای هلشتاین در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی به یک جیرۀ متوازنشده با نرمافزارهای NRC (2001) وCNCPS اختصاص یافتند. مقادیر پیشبینیشدۀ ...



