مرور دوره 2, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
- 
بررسی میزان هیدروکربنهای آروماتیک چندحلقهای(PAHs) در بافت و آرد ماهی کیلکای معمولی صید شده از آبهای خزری استان گیلان (بندر انزلی) (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2014-06-22)در پژوهش حاضر مقدار و نوع آلایندهها (PAHs)، درکیلکای معمولی سواحل استان گیلان (بندر انزلی) و آرد تولید شده از آن به دلیل قرار داشتن در زنجیره غذایی، برای اولین بار بررسی شد. نمونهبرداری، تیر ماه 1391 در تنها صیدگاه ...
 
- 
تعیین خصوصیات بیو شیمیایی آلفا آمیلاز باکتری Anoxybacillus sp. به دست آمده از چشمه آب گرم قینرجه، مشکین شهر (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2014-06-22)آنزیم های آمیلولیتیک از مهم ترین آنزیم ها در صنایع غذایی، دارویی، شوینده ها و بیو تکنولوژی به شمار می آیند. امروزه جدا سازی این آنزیم ها از میکرو ارگانیسم های ترموفیل بسیار مورد توجه قرار گرفته است. آلفاآمیلاز ها اتصال بین ...
 
- 
اثرات شوری و دما بر گلومرولهای کلیه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) (دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2014-06-22)فاکتور های زیست محیطی از جمله شوری و دما می توانند بر فیزیولوژی و کارایی رشد در ماهی ها موثر باشند، از این رو ممکن است بسیاری از اندام های داخلی آنها از جمله کلیه، دامنه وسیعی از تغییرات مورفولوژیکی و عملکردی را نشان دهند. ...
 



