تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری pediococcus acidilactici بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره
(ندگان)پدیدآور
جعفری, فاطمه زهراهدایتی, سید علی اکبرحسینی فر, سید حسینجافر, علیباقری, طاهرهنوع مدرک
Textمقاله علمی - پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر محافظتی پیش تیمار باکتری pediococcus acidilactici و الیگوساکارید رافینوز بر ترکیب لاشه در ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره بود. بر این اساس تعداد 250 عدد ماهی قرمز با میانگین وزنی 18/0±3/26 در چهار تیمار و هر تیمار با سه تکرار شامل: غذای بدون مکمل غذایی (تیمار1شاهد)، غذای حاوی پروبیوتیک باکتری با غلظت 107 کلنی بر گرم غذا (تیمار2)، غذای حاوی رافینوز به میزان 1 گرم در کیلوگرم غذا (تیمار3) و غذای سین بیوتیک (تیمار 4) تقسیم شد و به مدت 6 هفته تغذیه شدند. بعد از پایان دوره تغذیه به تیمارهای آزمایش میزان 50 درصد غلظت کشنده نانو نقره (5/0 میلی گرم بر لیتر) به مدت 14 روز اضافه شد و در پایان دوره 14 روزه، نمونهبرداری از خون و لاشه صورت گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد. شاخص های رطوبت، خاکستر، پروتئین و چربی لاشه اختلاف معنیداری با هم نداشت (05/0
کلید واژگان
روبیوتیکپربیوتیک
نانو نقره
خونشناسی
ماهی کاراس طلایی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2019-11-221398-09-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانسازمان پدید آورنده
دانشگاه گرگاندانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
هیات علمی دانشگاه گرگان
گروه شیلات؛ مرکز تحقیقات آرتیما ارومیه
موسسه تحقیقات شیلات
شاپا
۲۳۴۵-۴۲۷X۲۳۴۵-۴۲۸۸




