نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجعفری, فاطمه زهراfa_IR
dc.contributor.authorهدایتی, سید علی اکبرfa_IR
dc.contributor.authorحسینی فر, سید حسینfa_IR
dc.contributor.authorجافر, علیfa_IR
dc.contributor.authorباقری, طاهرهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:46:34Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:46:34Z
dc.date.available1399-07-09T05:46:34Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:46:34Z
dc.date.issued2019-11-22en_US
dc.date.issued1398-09-01fa_IR
dc.date.submitted2017-12-16en_US
dc.date.submitted1396-09-25fa_IR
dc.identifier.citationجعفری, فاطمه زهرا, هدایتی, سید علی اکبر, حسینی فر, سید حسین, جافر, علی, باقری, طاهره. (1398). تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری pediococcus acidilactici بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 8(3), 1-9. doi: 10.22069/japu.2019.14428.1420fa_IR
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۴۲۷X
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۴۲۸۸
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22069/japu.2019.14428.1420
dc.identifier.urihttp://japu.gau.ac.ir/article_4852.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288737
dc.description.abstractهدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر محافظتی پیش تیمار باکتری pediococcus acidilactici و الیگوساکارید رافینوز بر ترکیب لاشه در ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره بود. بر این اساس تعداد 250 عدد ماهی قرمز با میانگین وزنی 18/0±3/26 در چهار تیمار و هر تیمار با سه تکرار شامل: غذای بدون مکمل غذایی (تیمار1شاهد)، غذای حاوی پروبیوتیک باکتری با غلظت 107 کلنی بر گرم غذا (تیمار2)، غذای حاوی رافینوز به میزان 1 گرم در کیلوگرم غذا (تیمار3) و غذای سین بیوتیک (تیمار 4) تقسیم شد و به مدت 6 هفته تغذیه شدند. بعد از پایان دوره تغذیه به تیمارهای آزمایش میزان 50 درصد غلظت کشنده نانو نقره (5/0 میلی گرم بر لیتر) به مدت 14 روز اضافه ‌شد و در پایان دوره 14 روزه، نمونه‌برداری از خون و لاشه صورت گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد. شاخص های رطوبت، خاکستر، پروتئین و چربی لاشه اختلاف معنی‌داری با هم نداشت (05/0<P). باتوجه به نتایج به دست آمده مکمل غذایی رافینوز بیشترین تاثیر را بر چربی لاشه ماهی داشته است. و در بین مکملهای مذکور سین بیوتیک با تاثیر بر شاخص های پروتئین لاشه،خاکستر لاشه و رطوبت لاشه در بین مکمل های غذایی موثرتر عمل کرده است.fa_IR
dc.format.extent450
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله بهره برداری و پرورش آبزیانfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22069/japu.2019.14428.1420
dc.subjectروبیوتیکfa_IR
dc.subjectپربیوتیکfa_IR
dc.subjectنانو نقرهfa_IR
dc.subjectخون‌شناسیfa_IR
dc.subjectماهی کاراس طلاییfa_IR
dc.titleتاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری pediococcus acidilactici بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقرهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله علمی - پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentهیات علمی دانشگاه گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات؛ مرکز تحقیقات آرتیما ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات شیلاتfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue3
dc.citation.spage1
dc.citation.epage9
nlai.contributor.orcid0000-0001-7658-5314


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد