| dc.contributor.author | جعفری, فاطمه زهرا | fa_IR |
| dc.contributor.author | هدایتی, سید علی اکبر | fa_IR |
| dc.contributor.author | حسینی فر, سید حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | جافر, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | باقری, طاهره | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:46:34Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:46:34Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:46:34Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:46:34Z | |
| dc.date.issued | 2019-11-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-12-16 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-09-25 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | جعفری, فاطمه زهرا, هدایتی, سید علی اکبر, حسینی فر, سید حسین, جافر, علی, باقری, طاهره. (1398). تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری pediococcus acidilactici بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 8(3), 1-9. doi: 10.22069/japu.2019.14428.1420 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | ۲۳۴۵-۴۲۷X | |
| dc.identifier.issn | ۲۳۴۵-۴۲۸۸ | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22069/japu.2019.14428.1420 | |
| dc.identifier.uri | http://japu.gau.ac.ir/article_4852.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288737 | |
| dc.description.abstract | هدف از تحقیق حاضر بررسی تاثیر محافظتی پیش تیمار باکتری pediococcus acidilactici و الیگوساکارید رافینوز بر ترکیب لاشه در ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره بود. بر این اساس تعداد 250 عدد ماهی قرمز با میانگین وزنی 18/0±3/26 در چهار تیمار و هر تیمار با سه تکرار شامل: غذای بدون مکمل غذایی (تیمار1شاهد)، غذای حاوی پروبیوتیک باکتری با غلظت 107 کلنی بر گرم غذا (تیمار2)، غذای حاوی رافینوز به میزان 1 گرم در کیلوگرم غذا (تیمار3) و غذای سین بیوتیک (تیمار 4) تقسیم شد و به مدت 6 هفته تغذیه شدند. بعد از پایان دوره تغذیه به تیمارهای آزمایش میزان 50 درصد غلظت کشنده نانو نقره (5/0 میلی گرم بر لیتر) به مدت 14 روز اضافه شد و در پایان دوره 14 روزه، نمونهبرداری از خون و لاشه صورت گرفت. تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد. شاخص های رطوبت، خاکستر، پروتئین و چربی لاشه اختلاف معنیداری با هم نداشت (05/0<P). باتوجه به نتایج به دست آمده مکمل غذایی رافینوز بیشترین تاثیر را بر چربی لاشه ماهی داشته است. و در بین مکملهای مذکور سین بیوتیک با تاثیر بر شاخص های پروتئین لاشه،خاکستر لاشه و رطوبت لاشه در بین مکمل های غذایی موثرتر عمل کرده است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 450 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله بهره برداری و پرورش آبزیان | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22069/japu.2019.14428.1420 | |
| dc.subject | روبیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | پربیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | نانو نقره | fa_IR |
| dc.subject | خونشناسی | fa_IR |
| dc.subject | ماهی کاراس طلایی | fa_IR |
| dc.title | تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری pediococcus acidilactici بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله علمی - پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | هیات علمی دانشگاه گرگان | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات؛ مرکز تحقیقات آرتیما ارومیه | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات شیلات | fa_IR |
| dc.citation.volume | 8 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 1 | |
| dc.citation.epage | 9 | |
| nlai.contributor.orcid | 0000-0001-7658-5314 | |