• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
    • دوره 5, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
    • دوره 5, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر رقیق کننده ها و غلظت های مختلف مواد محافظ سرمایی (متانول و گلیسرول) روی کیفیت اسپرم انجمادزدایی شده ماهی قرمز(Carassius auratus)

    (ندگان)پدیدآور
    صادقی, علیایمانپور, محمد رضاتقی زاده, وحید
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    161.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله علمی - پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در این آزمایش از 4رقیق کننده )رقیق کننده 0/46 :1گرم کلرید پتاسیم، 1/93گرم فروکتوز، 0/5 میلیلیتر آنتی بیوتیک; رقیق کننده 0/34 :2گـرم کلریـد سـدیم، 3/43گـرم سـاکارز، 0/5میلـیلیتـر آنتیبیوتیک؛ رقیق کننده 0/46 :3گرم کلرید پتاسیم، 3/41گرم ساکارز، 0/5میلیلیتر آنتیبیوتیک؛ رقیق کننده 3/87 :4گرم فروکتوز، 0/5میلیلیتر آنتیبیوتیک( استفاده شد و همچنین از متانول و گلیسرول به عنوان ماده محافظ سرمایی استفاده شد. هر کدام از مواد محافظ سرمایی در غلظـتهـای 10 ،5و 20 درصد به رقیق کنندهها اضافه شدند. سپس رقیق کنندهها با نسبت 1:1با اسپرم مخلوط شـده و سـپس اسپرم منجمد شد. بعد از 5و 10روز اسپرمها از حالت انجماد خارج شدند. نتایج بـهدسـت آمـده از آزمایش نشان داد که اثر رقیق کنندهها همراه با غلظتهای مختلف متانول و گلیسرول روی طول دوره تحرک و درصد تحرک اسپرم ماهی قرمـز پـس از 5و 10روز انجمـاد، اخـتلاف معنـیداری داشـت ) .(P مشاهده شد که حاوی رقیق کننده 2و متانول با غلظت 20درصد بود )بهترتیب 84/00 ±13/53ثانیـه و 31/20±2/80درصد؛ 75/60 ±15/28ثانیه و 25/33±2/51درصد(. نتایج حاصل از آزمایش نشـان*2 داد که بهترین رقیق کننده برای انجماد اسپرم ماهی قرمز، رقیق کننده 2و بهترین ماده محافظ سـرمایی
    کلید واژگان
    ماهی قرمز
    تحرک اسپرم
    محافظ سرمایی

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2016-04-20
    1395-02-01
    ناشر
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

    شاپا
    ‪۲۳۴۵-۴۲۷X
    ‪۲۳۴۵-۴۲۸۸
    URI
    https://dx.doi.org/10.22069/japu.2016.3504
    http://japu.gau.ac.ir/article_3504.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288639

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب