نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصادقی, علیfa_IR
dc.contributor.authorایمانپور, محمد رضاfa_IR
dc.contributor.authorتقی زاده, وحیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:46:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:46:15Z
dc.date.available1399-07-09T05:46:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:46:15Z
dc.date.issued2016-04-20en_US
dc.date.issued1395-02-01fa_IR
dc.date.submitted2017-05-21en_US
dc.date.submitted1396-02-31fa_IR
dc.identifier.citationصادقی, علی, ایمانپور, محمد رضا, تقی زاده, وحید. (1395). اثر رقیق کننده ها و غلظت های مختلف مواد محافظ سرمایی (متانول و گلیسرول) روی کیفیت اسپرم انجمادزدایی شده ماهی قرمز(Carassius auratus). مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 5(1), 1-11. doi: 10.22069/japu.2016.3504fa_IR
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۴۲۷X
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۴۲۸۸
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22069/japu.2016.3504
dc.identifier.urihttp://japu.gau.ac.ir/article_3504.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288639
dc.description.abstract<span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">در این آزمایش از 4رقیق کننده )رقیق کننده 0/46 :1گرم کلرید پتاسیم، 1/93گرم فروکتوز، 0/5<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> میلیلیتر آنتی بیوتیک<span style="font-size: 11pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">; <span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">رقیق کننده 0/34 :2گـرم کلریـد سـدیم، 3/43گـرم سـاکارز، 0/5میلـیلیتـر<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> آنتیبیوتیک؛ رقیق کننده 0/46 :3گرم کلرید پتاسیم، 3/41گرم ساکارز، 0/5میلیلیتر آنتیبیوتیک؛ رقیق<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> کننده 3/87 :4گرم فروکتوز، 0/5میلیلیتر آنتیبیوتیک( استفاده شد و همچنین از متانول و گلیسرول به<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> عنوان ماده محافظ سرمایی استفاده شد. هر کدام از مواد محافظ سرمایی در غلظـتهـای 10 ،5و 20<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> درصد به رقیق کنندهها اضافه شدند. سپس رقیق کنندهها با نسبت 1:1با اسپرم مخلوط شـده و سـپس<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> اسپرم منجمد شد. بعد از 5و 10روز اسپرمها از حالت انجماد خارج شدند. نتایج بـهدسـت آمـده از<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> آزمایش نشان داد که اثر رقیق کنندهها همراه با غلظتهای مختلف متانول و گلیسرول روی طول دوره<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> تحرک و درصد تحرک اسپرم ماهی قرمـز پـس از 5و 10روز انجمـاد، اخـتلاف معنـیداری داشـت<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> ) .(<span style="font-size: 11pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">P<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><0/05بالاترین طول دوره تحرک و درصد تحرک اسپرمها پس از 5و 10روز انجماد در اسپرمی<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> مشاهده شد که حاوی رقیق کننده 2و متانول با غلظت 20درصد بود )بهترتیب 84/00 ±13/53ثانیـه<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> و 31/20±2/80درصد؛ 75/60 ±15/28ثانیه و 25/33±2/51درصد(. نتایج حاصل از آزمایش نشـان<br /><span style="font-family: BLotusBold; font-size: 6pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><strong>*</strong><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><span style="font-family: BMitraBold; font-size: 10pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><span style="font-family: BMitraBold; font-size: 11pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><strong>2</strong><span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> داد که بهترین رقیق کننده برای انجماد اسپرم ماهی قرمز، رقیق کننده 2و بهترین ماده محافظ سـرمایی</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span>fa_IR
dc.format.extent161
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله بهره برداری و پرورش آبزیانfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22069/japu.2016.3504
dc.subjectماهی قرمزfa_IR
dc.subjectتحرک اسپرمfa_IR
dc.subjectمحافظ سرماییfa_IR
dc.titleاثر رقیق کننده ها و غلظت های مختلف مواد محافظ سرمایی (متانول و گلیسرول) روی کیفیت اسپرم انجمادزدایی شده ماهی قرمز(Carassius auratus)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله علمی - پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage11


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد