| dc.contributor.author | صادقی, علی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | ایمانپور, محمد رضا | fa_IR | 
| dc.contributor.author | تقی زاده, وحید | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:46:15Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:46:15Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T05:46:15Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T05:46:15Z |  | 
| dc.date.issued | 2016-04-20 | en_US | 
| dc.date.issued | 1395-02-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2017-05-21 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1396-02-31 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | صادقی, علی, ایمانپور, محمد رضا, تقی زاده, وحید. (1395). اثر رقیق کننده ها و غلظت های مختلف مواد محافظ سرمایی (متانول و گلیسرول) روی کیفیت اسپرم انجمادزدایی شده ماهی قرمز(Carassius auratus). مجله  بهره برداری و پرورش آبزیان, 5(1), 1-11. doi: 10.22069/japu.2016.3504 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | ۲۳۴۵-۴۲۷X |  | 
| dc.identifier.issn | ۲۳۴۵-۴۲۸۸ |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22069/japu.2016.3504 |  | 
| dc.identifier.uri | http://japu.gau.ac.ir/article_3504.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288639 |  | 
| dc.description.abstract | <span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">در این آزمایش از 4رقیق کننده )رقیق کننده 0/46 :1گرم کلرید پتاسیم، 1/93گرم فروکتوز، 0/5<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> میلیلیتر آنتی بیوتیک<span style="font-size: 11pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">; <span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">رقیق کننده 0/34 :2گـرم کلریـد سـدیم، 3/43گـرم سـاکارز، 0/5میلـیلیتـر<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> آنتیبیوتیک؛ رقیق کننده 0/46 :3گرم کلرید پتاسیم، 3/41گرم ساکارز، 0/5میلیلیتر آنتیبیوتیک؛ رقیق<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> کننده 3/87 :4گرم فروکتوز، 0/5میلیلیتر آنتیبیوتیک( استفاده شد و همچنین از متانول و گلیسرول به<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> عنوان ماده محافظ سرمایی استفاده شد. هر کدام از مواد محافظ سرمایی در غلظـتهـای 10 ،5و 20<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> درصد به رقیق کنندهها اضافه شدند. سپس رقیق کنندهها با نسبت 1:1با اسپرم مخلوط شـده و سـپس<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> اسپرم منجمد شد. بعد از 5و 10روز اسپرمها از حالت انجماد خارج شدند. نتایج بـهدسـت آمـده از<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> آزمایش نشان داد که اثر رقیق کنندهها همراه با غلظتهای مختلف متانول و گلیسرول روی طول دوره<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> تحرک و درصد تحرک اسپرم ماهی قرمـز پـس از 5و 10روز انجمـاد، اخـتلاف معنـیداری داشـت<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> ) .(<span style="font-size: 11pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">P<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><0/05بالاترین طول دوره تحرک و درصد تحرک اسپرمها پس از 5و 10روز انجماد در اسپرمی<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> مشاهده شد که حاوی رقیق کننده 2و متانول با غلظت 20درصد بود )بهترتیب 84/00 ±13/53ثانیـه<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> و 31/20±2/80درصد؛ 75/60 ±15/28ثانیه و 25/33±2/51درصد(. نتایج حاصل از آزمایش نشـان<br /><span style="font-family: BLotusBold; font-size: 6pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><strong>*</strong><br /><span style="font-size: 10pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><span style="font-family: BMitraBold; font-size: 10pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><span style="font-family: BMitraBold; font-size: 11pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><strong>2</strong><span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> داد که بهترین رقیق کننده برای انجماد اسپرم ماهی قرمز، رقیق کننده 2و بهترین ماده محافظ سـرمایی</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span> | fa_IR | 
| dc.format.extent | 161 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | مجله  بهره برداری و پرورش آبزیان | fa_IR | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22069/japu.2016.3504 |  | 
| dc.subject | ماهی قرمز | fa_IR | 
| dc.subject | تحرک اسپرم | fa_IR | 
| dc.subject | محافظ سرمایی | fa_IR | 
| dc.title | اثر رقیق کننده ها و غلظت های مختلف مواد محافظ سرمایی (متانول و گلیسرول) روی کیفیت اسپرم انجمادزدایی شده ماهی قرمز(Carassius auratus) | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله علمی - پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 5 |  | 
| dc.citation.issue | 1 |  | 
| dc.citation.spage | 1 |  | 
| dc.citation.epage | 11 |  |