| dc.contributor.author | رئیسی, حمید | fa_IR |
| dc.contributor.author | جعفری, ولی اله | fa_IR |
| dc.contributor.author | احمدنیای مطلق, حمیدرضا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:46:10Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:46:10Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T05:46:10Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T05:46:10Z | |
| dc.date.issued | 2015-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1394-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-04-21 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-02-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | رئیسی, حمید, جعفری, ولی اله, احمدنیای مطلق, حمیدرضا. (1394). تاثیر استفاده از باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei). مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 4(1), 79-92. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | ۲۳۴۵-۴۲۷X | |
| dc.identifier.issn | ۲۳۴۵-۴۲۸۸ | |
| dc.identifier.uri | http://japu.gau.ac.ir/article_2510.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288613 | |
| dc.description.abstract | این مطالعه به منظور بررسی تاثیر ویتامین C و باکتری های Bacillus subtilis, B.lichniformis بر شاخص های رشد و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی صورت گرفت. در این مطالعه سه تیمار شامل، تیمار تغذیه شده با پروبیوتیک (cfu/kg 1010 ×4)، تیمار تغذیه شده با ویتامین C (140 میلی گرم در کیلوگرم) و گروه شاهد بود. هر تیمار در سه تکرار انجام شد. میگوها در 9 تانک 300 لیتری با تراکم 300 قطعه در مترمربع به مدت 6 هفته با جیرههای آزمایشی تغذیه گردیدند شاخصهای رشد (طول کل، طول کاراپاس، تولید کل، وزن نهایی و نرخ رشد ویژه) تیمارهای تغذیه شده با پروبیوتیک و ویتامین C نسبت به گروه شاهد از اختلاف معنیداری برخوردار بود (P | fa_IR |
| dc.format.extent | 637 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله بهره برداری و پرورش آبزیان | fa_IR |
| dc.subject | پروبیوتیک | fa_IR |
| dc.subject | ویتامین C | fa_IR |
| dc.subject | رشد | fa_IR |
| dc.subject | بازماندگی | fa_IR |
| dc.subject | وانامی | fa_IR |
| dc.subject | تغذیه آبزیان | fa_IR |
| dc.subject | تکثیر و پرورش آبزیان | fa_IR |
| dc.title | تاثیر استفاده از باکتریهای Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | بخش خصوصی | fa_IR |
| dc.contributor.department | هیئت علمی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکتری | fa_IR |
| dc.citation.volume | 4 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 79 | |
| dc.citation.epage | 92 | |