دوره 6, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی آینده احتمالی خلیج گرگان پس از جدایی از دریای کاسپی از نگاه توالی بوم شناختی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-01-21)خلیج گرگان حوضه آبی نیمه بستهای است که در سالهای اخیر با خطر خشکیزدگی ناشی از کاهش سطح آب در دریای کاسپی قرار دارد. در این تحقیق آینده احتمالی خلیج پس از جدایی از دریای کاسپی تحت دو سناریو مورد بررسی قرار گرفت. در سناریو ...
-
حذف مالاشیت سبز از استخرهای پرورش آبزیان با استفاده از نانو کاتالیست SBA-15
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-01-21)مالاشیت سبز به عنوان یک ترکیب قارچ کش، باکتری کش و انگل کش در صنعت آبزی پروری استفاده می شود که نفوذ آن به محیط زیست به عنوان یک آلاینده محسوب می شود. بنابراین حذف این ترکیبات قبل از تخلیه در منابع آب دارای اهمیت زیادی ...
-
بررسی برخی پارامترهای رشد ماهی تیزه کولی Hemiculter Leucisculus (Basilewsky, 1855) در رودخانه گرگانرود
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-01-21)گونه تیزه کولی (Hemiculter leucisculus) از خانواده کپور ماهیان (Cyprinidae) و غیربومی ایران بوده و اطلاعات بسیار محدودی در مورد زیستشناسی آن وجود دارد. مجموع 91 قطعه ماهی تیزه کولی (H. leucisculus) در رودخانه گرگانرود از ...
-
مواجهه کوتاه مدت با غلظتهای کشنده آمونیاک مولکولی در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-01-21)در این پژوهش اثرات سطوح بالای آمونیاک بر تغییرات رفتاری و تعیین دوز میان کشنده (LC50) بچه ماهیان کپور معمولی مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور تعداد 180 قطعه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با میانگین وزنی 4/0 ± 1/4 ...
-
آغشته سازی فیلم پلی اتیلن با اسانس آویشن دنایی(Thymmus daenesis) و مرزه کوهی(Satureja bakhtiarica) جهت کنترل اکسیداسیون چربی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-01-21)در این تحقیق تاثیر آغشته سازی فیلم پلی اتیلن با اسانس آویشن دنایی (T. daenesis) و مرزه کوهی (S. bakhtiarica) برای کنترل اکسیداسیون چربی فیله قزل آلای رنگین کمان(O. mykiss) طی پانزده روز نگهداری در دمای یخچال بررسی شد. در ...
-
بررسی جایگزینی سدیم استات به وسیله کیتوزان های مختلف در فیلهی فیلماهی(Huso huso) طی نگهداری در یخچال (C°1±4)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 2018-01-21)استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی مانند کیتوزان در صنایع غذایی موردتوجه زیادی قرارگرفته است. در این تحقیق اثر کیتوزان معمولی1% (محلول در اسید)، کیتوزان محلول در آب1% ، کیتوزان الیگوساکارید1% و نگهدارندهی شیمیایی سدیم استات ...



