دوره 9, 2 (34) تابستان
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تکیاختههای زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته بهعنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2019-06-22)برخی از تکیاختههای زئونوتیک بهراحتی از طریق موادغذایی و آب منتقل و باعث بیماریهای جدی در انسان و حیوان میشوند. این عوامل بیماریزا بهعلت اینکه برخی از خصوصیات یک عامل بیولوژیک مؤثر از جمله دوره کمون و دوز عفونی پایین، ...
 
- 
میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای خام عرضه شده در فروشگاههای شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2019-06-22)از نظر سلامت عمومی، آلودگی مواد غذایی به سموم قارچی و انتقال آن به مصرفکنندگان بسیار اهمیت دارد؛ آفلاتوکسینM1 -سم مولد سرطان کبد- در شیر حیواناتی که از خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 تغذیه کردهاند، ...
 
- 
بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2019-06-22)آفلاتوکسین ها، گروهی از متابولیت های ثانویه سرطانزا هستند که بهوسیله برخی از گونه های کپک آسپرژیلوس تولید می شوند. این مطالعه با هدف تعیین وضعیت آلودگی مغزها به آفلاتوکسینها انجام شد. در مجموع 80 نمونه مغزها شامل ...
 
- 
بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2019-06-22)شمارش کلی بار میکروبی گوشت چرخکرده گاو بهروش مرجع و مطابقت نتایج با استانداردهای موجود از جمله کارهای آزمایشگاهی معمول است. از سوی دیگر سرعت دستیابی به نتایج از نکات ویژه مد نظر بهمنظور اطمینان از کیفیت محصول تولیدی ...
 



