دوره 7, 2 (26) تابستان
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجههای گوشتی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-07-23)این آزمایش بهمنظور بررسی تأثیر پودر پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجههای گوشتی انجام شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار، 4 تکرار و 10 پرنده در هر تکرار به اجرا درآمد.تیمارهای آزمایشی شامل: جیره پایه (بدون افزودنی)، ...
 
- 
بررسی میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانههای شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-07-23)در پژوهش حاضر برای بررسی آلودگی احتمالی محصول سیبدرختی رقم قرمز لبنان (رد دلیشز) شهرستان میاندوآب نسبت به سموم کشاورزی مورداستفاده توسط باغبانان، میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس موردبررسی قرار گرفت. ابتدا ...
 
- 
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-07-23)فلزات سنگین از آلایندههایی هستند که در اکوسیستمهای آبی مشکلات بسیاری را برای آبزیان و درنهایت برای انسان ایجاد میکنند. این پژوهش در سال 1392 بهمنظور تعیین میزان فلزات سنگین نیکل، سرب، کادمیوم و روی در عضله ماهیان شوریده، ...
 
- 
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2017-07-23)جهت بهبود کیفیت گوشت و استفاده بهتر آن در صنایع غذایی و تولید محصولات گوشتی روشهای مختلفی برای ترد کردن گوشت و افزایش حلالیت پروتئینها، قدرت امولسیون کنندگی و افزایش ظرفیت نگهداری آب مورداستفاده قرارگرفته است. یکی از ...
 



