بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخیشاخصهای رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی
(ندگان)پدیدآور
ابراهیمی, عیسینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف چربی بر شاخصهای رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی پرورشی، آزمایشی طراحی و اجرا گردید. چهار جیره آزمایشی با پروتئین یکسان (45 درصد) و سطوح 7/6، 5/10، 14 و 17 درصد چربی و  4/3 تا 7/3 کیلوکالری برگرم انرژی قابل هضم تهیه شد و هریک با سه تکرار، با بچه فیل ماهیان پرورشی با وزن 07/0± 14/2 گرم و به تعداد 420 عدد - 35 عدد در هر واحد آزمایشی  (حوضچههای فایبرگلاس با حجم 100 لیتر و میزان تعویض آب 4/1 لیتر در دقیقه)- به مدت 48 روز مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج حاصل معنی دار بودن اثر سطوح مختلف چربی جیرههای غذایی بر شاخصهای مورد بررسی شامل وزن نهایی، طول نهایی، درصد افزایش وزن،  رشد ویژه، شاخص تولید، شاخص کبدی،  ضریب تبدیل غذا،  بازده پروتئین و پروتئین تولیدشده را نشان داد (05/0
کلید واژگان
بازماندگیبچه فیل ماهی پرورشی
چربی
رشد
ضریب تبدیل غذا
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2011-07-231390-05-01
ناشر
دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
استادیار دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، ایرانشاپا
2008-57292423-7809




