مرور دوره 64, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
-
ارزیابی تاثیر مهار کننده باسیلوس لیکنیفورمیس بر آفلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-07-23)هدف این مطالعه بررسی تاثیر مهارکننده باسیلوس لیکنیفورمیس روی آفلاتوکسینهای G1 و G2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا است. از دو غلظت آفلاتوکسین (8 و 12 نانوگرم بر میلیلیتر برای G1 و G2) و (2 و 4 میلیلیتر از ...
-
بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخیشاخصهای رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) پرورشی
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-07-23)به منظور بررسی اثر سطوح مختلف چربی بر شاخصهای رشد، ضریب تبدیل غذا و بازماندگی بچه فیل ماهی پرورشی، آزمایشی طراحی و اجرا گردید. چهار جیره آزمایشی با پروتئین یکسان (45 درصد) و سطوح 7/6، 5/10، 14 و 17 درصد چربی و 4/3 تا 7/3 ...
-
بررسی تاثیر تخریبی سم دیازینون بر ساختار بیضه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) با استفاده از تکنیک کشت بافت (در شرایطIn Vitro)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-07-23)ماهی سفید دریای خزر یکی از ماهیان اقتصادی حوزهی جنوبی دریای خزر است که همه ساله جهت تخمریزی به رودخانههای حوزه جنوبی این دریا وارد میشود و در این حین با انواع آلایندههای صنعتی و کشاورزی روبرو میشود. در این مطالعه جهت ...
-
بررسی دو روش بیهوشی با یخ و گل میخک و کشتار خارج از آب بر پاسخ استرس و برخی شاخصهای کیفی ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-07-23)در این تحقیق اثر دو روش بیهوشی 1) بیهوشی ماهیان با قرار دادن آنها در یخ 2) بیهوشی ماهیان با غوطهوری در عصارهی گل میخک و مرگ با ضربه در سر، در مقایسه با روش معمول کشتن ماهی (مرگ خارج از آب) بر شاخصهای کیفی و میزان ...
-
بررسی روند تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) جهت تعیین مدت زمان ماندگاری آن طی نگهداری در دمای یخچال (C? 4+)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-07-23)امروزه اهمیت نگهداری و عرضه ماهی تازه با توجه به علاقه مصرف کنندگان به ماهی تازه نسبت به منجمد روز به روز بیشتر میشود. در این میان تعیین مدت زمان ماندگاری ماهی، جهت تعیین زمان مصرف آن، به دلیل فساد پذیری بالای ماهی اهمیت ...
-
بررسی مولکولی جمعیت ماهی سیاه کولی خزری Vimba vimba persa (pallas, 1814) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در استان گیلان واقع در جنوب دریای خزر
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-07-23)جمعیت ماهی سیاه کولی دریای خزر (Vimba vimba persa) در دو منطقه از سواحل جنوبی دریای خزر (تالاب انزلی و رودخانه حویق واقع در استان گیلان) با استفاده از ده نشانگر ریزماهواره پلی مورف مورد مطالعه قرار گرفت. در مجموع 153 الل ...
-
تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-07-23)تغییرات ترکیب اسیدهای چرب کپور معمولی طی مراحل لاروی در جهت تعیین احتیاجات غذایی و بهبود کیفیت تولید، به مدت 33 روز در مرکز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی شهید رجایی ساری مورد مطالعه قرارگرفت. نمونه برداری از لاروها به صورت ...
-
پاسخ بزرگ بیمهرگان کفزی رودخانه هراز به پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-07-23)اثر پساب مزارع پرورش ماهی قزلآلای رنگینکمان رودخانه هراز بر بزرگ بیمهرگان کفزی و توان خودپالایی رودخانه، با انتخاب چهار مزرعه و دهایستگاه در منطقه مورد مطالعه صورت گرفت. نمونهبرداری از بزرگ بیمهرگان کفزی، در پنج نوبت در ...



