• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 68, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 68, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیرة غذایی و تأثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

    (ندگان)پدیدآور
    حق بیان, سمیراشمسایی, مهدیایلا, نیماعبداله تبار, سید یاسربزرگ زاده, پوریارضایی, دبیر
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    807.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف مطالعة حاضر بررسی تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر اصلاح‌شدة سویا (HP310) در عملکرد رشد و ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان ((Oncorhynchus mykiss بود. بنابراین، پنج تیمار آزمایشی حاوی سطوح جایگزینی 0 ، 25 ، 50 ، 75 و 100 درصدی HP310 با آرد ماهی جیره طراحی شدند. جیرة حاوی 100 درصد آرد ماهی (0 درصد) به‌منزلة تیمار شاهد در نظر گرفته شد. لاروهای قزل‌آلای رنگین‌کمان (میانگین وزن اولیة 03/0±17/1 گرم) طی دوره‌ای 60 روزه با جیره‌های آزمایشی، که هر یک واجد چهار تکرار بودند، تغذیه شدند. نتایج نشان داد که افزایش میزان پروتئین گیاهی تا سطح 50 درصد جیره بدون تأثیر منفی در میزان دریافت غذا سبب افزایش وزن بیشتر، افزایش نرخ رشد ویژه و کاهش ضریب تبدیل غذایی و در نتیجه عملکرد بهتر رشد در بچه‌ماهیان نسبت به تیمار شاهد شد (P0.05) و فقط تیمار حاوی 100 درصد HP310  کاهش معنی‌داری را نسبت به تیمار شاهد نشان داد (P
    کلید واژگان
    قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)
    پودر اصلاح‌شدة سویا (HP310)
    آرد ماهی
    فاکتورهای رشد
    پارامترهای خونی
    آبزی پروری

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2015-06-22
    1394-04-01
    ناشر
    دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    دانش‌آموختة کارشناسی ارشد،گروه شیلات دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران- ایران
    استادیار گروه شیلات دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران- ایران
    استادیار گروه علوم دامی، دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی کرج، ایران
    دانش‌آموختة کارشناسی ارشد،گروه شیلات دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران- ایران
    دانش‌آموختة کارشناسی ارشد،گروه شیلات دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران- ایران
    دکتری تخصصی، شرکت کیمیاگران تغذیه، شهرک صنعتی شهرکرد- فاز دوم

    شاپا
    2008-5729
    2423-7809
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2015.55115
    https://jfisheries.ut.ac.ir/article_55115.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/268865

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب