جایگزینی پودر سویا (HP310) در جیرة غذایی و تأثیر آن در عملکرد رشد و فاکتورهای خونی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
حق بیان, سمیراشمسایی, مهدیایلا, نیماعبداله تبار, سید یاسربزرگ زاده, پوریارضایی, دبیرنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
هدف مطالعة حاضر بررسی تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر اصلاحشدة سویا (HP310) در عملکرد رشد و ایمنی قزلآلای رنگینکمان ((Oncorhynchus mykiss بود. بنابراین، پنج تیمار آزمایشی حاوی سطوح جایگزینی 0 ، 25 ، 50 ، 75 و 100 درصدی HP310 با آرد ماهی جیره طراحی شدند. جیرة حاوی 100 درصد آرد ماهی (0 درصد) بهمنزلة تیمار شاهد در نظر گرفته شد. لاروهای قزلآلای رنگینکمان (میانگین وزن اولیة 03/0±17/1 گرم) طی دورهای 60 روزه با جیرههای آزمایشی، که هر یک واجد چهار تکرار بودند، تغذیه شدند. نتایج نشان داد که افزایش میزان پروتئین گیاهی تا سطح 50 درصد جیره بدون تأثیر منفی در میزان دریافت غذا سبب افزایش وزن بیشتر، افزایش نرخ رشد ویژه و کاهش ضریب تبدیل غذایی و در نتیجه عملکرد بهتر رشد در بچهماهیان نسبت به تیمار شاهد شد (P0.05) و فقط تیمار حاوی 100 درصد HP310  کاهش معنیداری را نسبت به تیمار شاهد نشان داد (P
کلید واژگان
قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)پودر اصلاحشدة سویا (HP310)
آرد ماهی
فاکتورهای رشد
پارامترهای خونی
آبزی پروری
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2015-06-221394-04-01
ناشر
دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
دانشآموختة کارشناسی ارشد،گروه شیلات دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران- ایراناستادیار گروه شیلات دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران- ایران
استادیار گروه علوم دامی، دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی کرج، ایران
دانشآموختة کارشناسی ارشد،گروه شیلات دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران- ایران
دانشآموختة کارشناسی ارشد،گروه شیلات دانشکدة کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران- ایران
دکتری تخصصی، شرکت کیمیاگران تغذیه، شهرک صنعتی شهرکرد- فاز دوم
شاپا
2008-57292423-7809




