مرور دوره 65, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی اثر مواجهه با مس و کادمیوم بر شاخصهای بیوشیمیایی پلاسما و کبد بچه فیل ماهی (Huso huso)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2012-10-22)هدف از این مطالعه، بررسی اثر غلظت انفرادی و تحت کشنده مس و کادمیوم بر شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای خون و کبد بچه فیل ماهی (Huso huso) بوده است. به این منظور، در خرداد سال 1387، تعداد 54 عدد بچه ماهی (4 ماهه با وزن متوسط ...
-
بهینهسازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی جلبک قهوهای Sargassum angustifolium خلیج فارس به روش استخراج به کمک مایکروویو
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2012-10-22)عصارههای جلبک قهوهای سارگاسوم Sargassum angustifolium با استفاده از روش استخراج به کمک مایکروویو استخراج شدند. تیمارها شامل 3 حلال (آب، متانول و اتانول) 3 قدرت و مدت زمان استخراج (w 90 ×10، w180×20 و w 270×30 دقیقه) و ...
-
روند تغییرات فصلی برخی شاخصهای فیزیولوژیک بچه ماهیان آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) در آب شیرین و لب شور
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2012-10-22)در این تحقیق به منظور تعیین اندازه و زمان مناسب رهاسازی بچه ماهیان آزاد دریای خزر، روند تغییرات فصلی برخی شاخصهای بیومتری و فیزیولوژیک در شرایط کارگاه کلاردشت مورد بررسی قرار گرفت. در این راستا نمونهبرداری از بچه ماهیان ...
-
بررسی اختصاص انرژی تولیدمثلی کفال پوزه باریک (Liza saliens) در قسمت جنوب غربی دریای خزر (منطقه بندر انزلی)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2012-10-22)الگوی اختصاص انرژی به تولیدمثل در ماهیهای مختلف با توجه به تفاوت آنها در اندازه، زیستگاه، تغذیه و روش تولیدمثل، متفاوت است. تحقیق حاضر با هدف بررسی اختصاص انرژی تولیدمثلی کفال پوزه باریک در منطقه بندر انزلی به انجام رسید. ...
-
تعیین زمان بهینه استفاده از غذای مصنوعی در پرورش لارو ماهی سوف معمولی (Sander lucioperca L.)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2012-10-22)این مطالعه به تعیین زمان مطلوب تغییر عادت غذایی لارو ماهی سوف معمولی از غذای زنده به غذای مصنوعی میپردازد. در این آزمایش لاروهای ماهی سوف با زئوپلانکتونهای غربال شده استخری (عمدتاً روتیفرها) و ناپلی آرتمیا از زمان تغذیه ...
-
خصوصیات پساب تولیدی ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و بررسی روند معدنی شدن آن
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2012-10-22)در قالب یک طرح کاملا تصادفی، خصوصیات پساب تولیدی توسط ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و نیز میزان تراوش مواد و معدنی شدن فضولات تولیدی درگروههای وزنی 3 ± 20 و 5 ± 50 و 9±100 و 10 ± 200 گرم، مورد بررسی قرار ...



