مرور دوره 68, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
بررسی تنوع ژنتیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در آب های ایرانی دریای خزر با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-03-21)تنوع ژنتیکی جمعیتهای ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در حوزة جنوبی دریای خزر با نمونهبرداری 120 قطعه ماهی کپور معمولی از سواحل استان گلستان، مازندران و گیلان با استفاده از ده جفت پرایمر ریزماهواره بررسی شد. ...
-
تأثیرات سطوح مختلف کربوهیدرات جیره در شاخصهای رشد و ترکیبات شیمیایی بدن میگوی رودخانهای شرق (Macrobrachium nipponense de Haan, 1849)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-03-21)به منظور بهبود شرایط رشد گونههای پرورشی، تعیین سطوح مناسب مواد مغذی انرژیزا، بهویژه میزان کربوهیدرات، ضروری است. با توجه به اینکه تاکنون مطالعات جامعی دربارة نیازهای غذایی با تأکید بر اثر کربوهیدرات در این گونه انجام ...
-
تعیین میزان آناتوکسین-a در جلبکهای سبز ـ آبی اکوسیستم های آبی استان گیلان
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-03-21)شکوفایی شاخة جلبکهای سبز ـ آبی (Cyanophyta) طی فصل تابستان نقش قابل توجهی در مرگ ماهیان استخرهای پرورشی دارد. بنابراین، به منظور بررسی میزان سمیت جلبکهای سبز ـ آبی غالب در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان گیلان، هشت ...
-
تأثیرات تغذیهای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیرة غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیة بدن و شاخص اقتصادی جیره
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-03-21)چکیده مطالعة حاضر با هدف تعیین تأثیرات جانشینی روغن ماهی با روغن گیاهی کلزا در جیرة غذایی در عملکرد رشد، کارایی تغذیهای ...
-
بررسی اثر تخریبی تور ترال میگو در جوامع صید ضمنی حاصل از لنجهای سنتی میگوگیر در صیدگاههای استان هرمزگان
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-03-21)مطالعة حاضر با هدف تعیین ترکیب صید ضمنی و برآورد میزان صید ماهیان با اندازة غیراستاندارد برای صید در تورهای ترال میگو در لنجهای سنتی میگوگیر در آبهای ساحلی استان هرمزگان انجام شد. عملیات نمونهبرداری در فصل صید میگو سال ...
-
اثر انجماد در تغییرات ترکیب اسیدهای آمینه و برخی شاخص های کیفی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی طی نگهداری در سردخانه
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-03-21)در این مقاله اثر مدت زمان نگهداری (شش ماه) در سردخانه (دمای oC18-) در پروفیل اسیدهای آمینه همچنین، ویژگیهای کیفی میگوی وانامی پرورشی بررسی شد. نتایج نشان داد که نگهداری در سردخانه باعث تغییر اسیدهای آمینه میشود ...
-
نحوه توزیع جیوه در بافت های مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) خور موسی، خلیج فارس
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2015-03-21)چکیده در این مطالعه غلظت جیوه در بافتهای مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) صیدشده از پنج یک از ...



