• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 68, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 68, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیرات تغذیه‌ای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیرة غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیة بدن و شاخص اقتصادی جیره

    (ندگان)پدیدآور
    مینابی, خلیلذاکری, محمدغفله مرمضی, جاسمیاوری, وحیدموسوی, سید محمد
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    728.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    چکیده مطالعة حاضر با هدف تعیین تأثیرات جانشینی روغن ماهی با روغن گیاهی کلزا در جیرة غذایی در عملکرد رشد، کارایی تغذیه‌ای و شاخص اقتصادی جیرة غذایی ماهیان جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) طراحی شد. در این آزمایش 270 قطعه کپور معمولی جوان با وزن اولیة 10/0±24/16 گرم به صورت کاملاً تصادفی در 18 تانک استوانه‌ای پلی‌اتیلنی 300 لیتری توزیع شد. ماهیان کپور معمولی جوان با شش جیرة غذایی با سطوح یکسان پروتئین و انرژی و با شش سطح جانشینی روغن ماهی (Fish oil, FO) با روغن کلزا (Canola oil, CO) به ترتیب تیمار اول 100 درصد روغن ماهی و 0 درصد روغن کلزا (100FO)، تیمار دوم حاوی 80 درصد روغن ماهی و 20 درصد روغن کلزا (80FO20CO)، تیمار سوم دارای 60 درصد روغن ماهی و 40 درصد روغن کلزا (60FO40CO)، تیمار چهارم دارای 40 درصد روغن ماهی و 80 درصد روغن کلزا (40FO60CO)، تیمار پنجم دارای 20 درصد روغن ماهی و 80 درصد روغن کلزا (20FO80CO) و تیمار ششم دارای 0 درصد روغن ماهی و 100 درصد روغن کلزا (100CO) به مدت 56 روز تغذیه شدند. آزمون آماری واریانس یک‌طرفه اختلاف معنا‌داری را در شاخص‌های رشد، پارامترهای کارایی تغذیه‌ای و کارایی اقتصادی جیره‌های غذایی بین تیمارهای مختلف با سطوح مختلف جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا نشان نداد (05/0P>). در صورتی که نتایج آنالیز آماری اختلاف معنا‌داری در نرخ بازماندگی و میزان مصرف خالص چربی نشان داد (05/0P). در صورتی که نتایج آنالیز آماری اختلاف معنا‌داری در نرخ بازماندگی و میزان مصرف خالص چربی نشان داد (05/0P
    کلید واژگان
    تغذیه
    جانشینی روغن ماهی
    روغن کلزا
    شاخص‌های رشد
    نسبت تبدیل اقتصادی
    Cyprinus carpio
    آبزی پروری

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2015-03-21
    1394-01-01
    ناشر
    دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    دانش‌آموختة کارشناسی ارشدگروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، ایران
    استادیار گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، ایران
    مرکز تحقیقات آبزی‌پروری جنوب کشور، اهواز، ایران
    دانشیار گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، ایران
    دانشیار گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، ایران

    شاپا
    2008-5729
    2423-7809
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2015.53882
    https://jfisheries.ut.ac.ir/article_53882.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/268859

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب