بررسی اثر اسید لاکتیک بر شاخصهای میکروبی و شیمیایی فیلهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد
(ندگان)پدیدآور
نوری, سید محمد علیخانزادی, سعیدفضل آرا, علینجفزاده ورزی, حسینعزیززاده, محمدنوع مدرک
Textپژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این مطالعه مدت زمان نگهداری و خصوصیات میکروبی و شیمیایی فیلههای ماهی کپور معمولی مورد بررسی قرار گرفت. فیلهها با اسید لاکتیک 5/1 درصد تیمار و  به مدت ۱۸ روز در دمای ۴ درجهسانتیگراد نگهداری شدند. آزمونهای شمارش باکتریهای مزوفیل و سایکروفیل، نیتروژن فرار تام (Total Volatile Nitrogen)، pH ، تیوباربیتوریک اسید (Thiobarbituric Acid) و رطوبت قابل بیان  (Expressible Moisture)در روزهای صفر، ۳، ۶، ۹، ۱۲، ۱۵ و ۱۸ انجام شدند. آزمونهای میکروبی و شیمیایی نشان داد که شمارش مزوفیل و سایکروفیل، TVN و pH به طور معناداری در گروه اسید لاکتیک کمتر است (P
کلید واژگان
ماهیکپور معمولی
اسید لاکتیک
ماندگاری
نگه داری در یخچال
فراورده های آبزی
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2017-04-211396-02-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch
سازمان پدید آورنده
گروه کنترل غذا و دارو، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران دانش آموخته دکتری بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد- ایرانگروه بهداشت مواد غذایی و آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد- ایران
گروه بهداشت موادغذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران
گروه فارماکولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران
گروه علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد- ایران




