نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمومنی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorشریف زاده, علیfa_IR
dc.contributor.authorبشیری, معصومهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:43:03Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:43:03Z
dc.date.available1399-07-09T04:43:03Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:43:03Z
dc.date.issued2015-02-20en_US
dc.date.issued1393-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-01-05en_US
dc.date.submitted1393-10-15fa_IR
dc.identifier.citationمومنی, حسین, شریف زاده, علی, بشیری, معصومه. (1393). مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مراز. میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 1(3), 1-5.fa_IR
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۵۳۹X
dc.identifier.urihttp://jfm.iaushk.ac.ir/article_641650.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/267163
dc.description.abstractچکیده <em>لیستریامونوسیتوژنز‌ </em>یک پاتوژن سرمادوست مهم غذایی است که ممکن است در سبزیجات تازه یافت شود. انواع سبزیجات مختلف می‌توانند در انتقال <em>لیستریا</em>بهانسان و همه گیریلیستریوز نقش داشته باشند. هدف از این مطالعه ارزیابی شیوع <em>لیستریامونوسیتوژنز </em>و مطالعه فراوانی ژن <em>hlyA</em> در سبزیجات تازه در شهرستان شهرکرد بود.این مطالعه به صورت مقطعی-توصیفی بر روی 145 نمونه سبزیجات تازه جمع آوری شده از شهرستان شهرکرد انجام‌ گرفت. جداسازی <em>لیستریامونوسیتوژنز </em>با استفاده از محیط کشت اختصاصی صورت پذیرفت وسپس فراوانی ژن <em>hlyA</em>با واکنش زنجیره‌ای پلی مراز و با استفاده از پرایمر‌های اختصاصی مورد مطالعه قرار گرفت.از مجموع نمونه‌های مورد مطالعه،81 نمونه (56 درصد) از نظر لیستریا مثبت تشخیص داده شدند که از این تعداد 54 نمونه (67درصد) دارای ژن <em>hlyA</em> بودند. یافته‌های ما نشان می‌دهد که <em>لیستریامونوسیتوژنز</em> در سبزیجات منطقه مورد مطالعه از فراوانی نسبتاً زیادی برخوردار است.fa_IR
dc.format.extent688
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردfa_IR
dc.publisherIAU, Shahrekord Branchen_US
dc.relation.ispartofمیکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiologyfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Microbiologyen_US
dc.subjectلیستریامونوسیتوژنزfa_IR
dc.subjectسبزیجات تازهfa_IR
dc.subjecthlyAfa_IR
dc.subjectواکنش زنجیره‌ای پلی مرازfa_IR
dc.titleمطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیره‌ای پلی مرازfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentباشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentگروه میکروبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی،شهرکرد، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکترای دامپزشکی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران.fa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue3
dc.citation.spage1
dc.citation.epage5


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد