| dc.contributor.author | مومنی, حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | شریف زاده, علی | fa_IR |
| dc.contributor.author | بشیری, معصومه | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:43:03Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:43:03Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:43:03Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:43:03Z | |
| dc.date.issued | 2015-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-01-05 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-10-15 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | مومنی, حسین, شریف زاده, علی, بشیری, معصومه. (1393). مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز. میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 1(3), 1-5. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | ۲۳۴۵-۵۳۹X | |
| dc.identifier.uri | http://jfm.iaushk.ac.ir/article_641650.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/267163 | |
| dc.description.abstract | چکیده <em>لیستریامونوسیتوژنز </em>یک پاتوژن سرمادوست مهم غذایی است که ممکن است در سبزیجات تازه یافت شود. انواع سبزیجات مختلف میتوانند در انتقال <em>لیستریا</em>بهانسان و همه گیریلیستریوز نقش داشته باشند. هدف از این مطالعه ارزیابی شیوع <em>لیستریامونوسیتوژنز </em>و مطالعه فراوانی ژن <em>hlyA</em> در سبزیجات تازه در شهرستان شهرکرد بود.این مطالعه به صورت مقطعی-توصیفی بر روی 145 نمونه سبزیجات تازه جمع آوری شده از شهرستان شهرکرد انجام گرفت. جداسازی <em>لیستریامونوسیتوژنز </em>با استفاده از محیط کشت اختصاصی صورت پذیرفت وسپس فراوانی ژن <em>hlyA</em>با واکنش زنجیرهای پلی مراز و با استفاده از پرایمرهای اختصاصی مورد مطالعه قرار گرفت.از مجموع نمونههای مورد مطالعه،81 نمونه (56 درصد) از نظر لیستریا مثبت تشخیص داده شدند که از این تعداد 54 نمونه (67درصد) دارای ژن <em>hlyA</em> بودند. یافتههای ما نشان میدهد که <em>لیستریامونوسیتوژنز</em> در سبزیجات منطقه مورد مطالعه از فراوانی نسبتاً زیادی برخوردار است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 688 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد | fa_IR |
| dc.publisher | IAU, Shahrekord Branch | en_US |
| dc.relation.ispartof | میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Microbiology | en_US |
| dc.subject | لیستریامونوسیتوژنز | fa_IR |
| dc.subject | سبزیجات تازه | fa_IR |
| dc.subject | hlyA | fa_IR |
| dc.subject | واکنش زنجیرهای پلی مراز | fa_IR |
| dc.title | مطالعه فراوانی ژن حدتhlyAباکتری لیستریا مونوسیتوژنز در سبزیجات تازه با استفاده از واکنش زنجیرهای پلی مراز | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران. | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه میکروبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی،شهرکرد، ایران. | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی دکترای دامپزشکی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران. | fa_IR |
| dc.citation.volume | 1 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 1 | |
| dc.citation.epage | 5 | |