| dc.contributor.author | رضوانی فرد, زینب | fa_IR |
| dc.contributor.author | اسحاقی, محمدرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | حسن زاده, سید مهدی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:42:56Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:42:56Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:42:56Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:42:56Z | |
| dc.date.issued | 2019-06-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-04-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-08-05 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-05-14 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | رضوانی فرد, زینب, اسحاقی, محمدرضا, حسن زاده, سید مهدی. (1398). اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس. میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 6(2), 22-33. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | ۲۳۴۵-۵۳۹X | |
| dc.identifier.uri | http://jfm.iaushk.ac.ir/article_666094.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/267121 | |
| dc.description.abstract | هدف از این تحقیق بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار بر روی ساکارومایسس سرویزیه PTCC 5269، لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC 1058 و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس ATCC 49025 در آب سیب میباشد. سه غلظت متفاوت از عصاره پوست انار (250 ، 500 و 1000 میکروگرم/میلیلیتر) و تیمار شاهد تهیه گردید. تیمارها در دمای یخچال برای 60 روز نگهداری گردید و از جهت اسیدیته، pH، کدورت، درجه بریکس، آنالیز میکروبی، در روزهای صفر، 30 و 60 مورد آزمایش قرار گرفت. با افزایش زمان نگهداری و همچنین افزایش غلظت عصاره افزایش اسیدیته و کاهش pH مشاهده گردید.. با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری آب سیب، نهایتا تیمار با 500 میکروگرم بر میلی لیتر عصاره فنولی پوست انار به عنوان تیمار بهینه تشخیص داده شد. نتایج نشان داد که عصاره ی الکلی پوست انار به عنوان یک نگهدارنده طبیعی و اثرگذار در کاهش کدورت در آب سیب در دمای یخچال مطرح می باشد | fa_IR |
| dc.format.extent | 735 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد | fa_IR |
| dc.publisher | IAU, Shahrekord Branch | en_US |
| dc.relation.ispartof | میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Food Microbiology | en_US |
| dc.subject | عصاره فنولی | fa_IR |
| dc.subject | پوست انار | fa_IR |
| dc.subject | ساکارومایسس سرویزیه | fa_IR |
| dc.subject | لاکتوباسیلوس پلانتاروم | fa_IR |
| dc.subject | آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس | fa_IR |
| dc.subject | آلودگی میکروبی مواد غذائی | fa_IR |
| dc.title | اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی دانشگاه آزاد ورامین | fa_IR |
| dc.contributor.department | مدیر گروه تحصیلات تکمیلی صنایع غذایی دانشگاه آزاد ورامین | fa_IR |
| dc.contributor.department | عضو هیئت علمی انستیتوپاستور تهران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 6 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 22 | |
| dc.citation.epage | 33 | |