نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضوانی فرد, زینبfa_IR
dc.contributor.authorاسحاقی, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorحسن زاده, سید مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:42:56Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:42:56Z
dc.date.available1399-07-09T04:42:56Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:42:56Z
dc.date.issued2019-06-22en_US
dc.date.issued1398-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-08-05en_US
dc.date.submitted1396-05-14fa_IR
dc.identifier.citationرضوانی فرد, زینب, اسحاقی, محمدرضا, حسن زاده, سید مهدی. (1398). اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس. میکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiology, 6(2), 22-33.fa_IR
dc.identifier.issn‪۲۳۴۵-۵۳۹X
dc.identifier.urihttp://jfm.iaushk.ac.ir/article_666094.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/267121
dc.description.abstractهدف از این تحقیق بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد‌میکروبی عصاره متانولی پوست انار بر روی ساکارومایسس سرویزیه PTCC 5269، لاکتوباسیلوس پلانتاروم PTCC 1058 و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس ATCC 49025 در آب سیب می‌باشد. سه غلظت متفاوت از عصاره پوست انار (250 ، 500 و 1000 میکروگرم/میلی‌لیتر) و تیمار شاهد تهیه گردید. تیمارها در دمای یخچال برای 60 روز نگه‌داری گردید و از جهت اسیدیته، pH، کدورت، درجه بریکس، آنالیز میکروبی، در روز‌های صفر، 30 و 60 مورد آزمایش قرار گرفت. با افزایش زمان نگه‌داری و همچنین افزایش غلظت عصاره افزایش اسیدیته و کاهش pH مشاهده گردید.. با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری آب سیب، نهایتا تیمار با 500 میکروگرم بر میلی لیتر عصاره فنولی پوست انار به عنوان تیمار بهینه تشخیص داده شد. نتایج نشان داد که عصاره ی الکلی پوست انار به عنوان یک نگه‌دارنده طبیعی و اثرگذار در کاهش کدورت در آب سیب در دمای یخچال مطرح می باشدfa_IR
dc.format.extent735
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردfa_IR
dc.publisherIAU, Shahrekord Branchen_US
dc.relation.ispartofمیکروب شناسی مواد غذائی- Journal of Food Microbiologyfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Food Microbiologyen_US
dc.subjectعصاره فنولیfa_IR
dc.subjectپوست انارfa_IR
dc.subjectساکارومایسس سرویزیهfa_IR
dc.subjectلاکتوباسیلوس پلانتارومfa_IR
dc.subjectآلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریسfa_IR
dc.subjectآلودگی میکروبی مواد غذائیfa_IR
dc.titleاثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریسfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی گرایش میکروبیولوژی دانشگاه آزاد ورامینfa_IR
dc.contributor.departmentمدیر گروه تحصیلات تکمیلی صنایع غذایی دانشگاه آزاد ورامینfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیئت علمی انستیتوپاستور تهرانfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue2
dc.citation.spage22
dc.citation.epage33


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد