• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نوآوری در علوم و فناوری غذایی
    • دوره 11, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نوآوری در علوم و فناوری غذایی
    • دوره 11, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی

    (ندگان)پدیدآور
    حاجی رستملو, بهارهژیانی, راحلهعمرانی, شکوفه
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    205.2کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    هدف از مطالعه حاضر سنتز زیستی نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه مریم گلی و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آنها می باشد. برای سنتز نانوذرات نقره، عصاره آبی گیاه تهیه و به محلول نیترات نقره با غلظت 1 میلی مولار اضافه شد. فعالیت آنتی اکسیدانی نانو ذره نقره تولید شده با استفاده از قابلیت جذب رادیکال های 1،1-دیفنیل-2-پیکریل-هیدرازیل[1](DPPH) سنجش و فعالیت ضدمیکروبی نانوذرات نیز، به روش تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی[2](MIC)، علیه سه باکتریE. coli O157:H7 (ATCC 43895), L. monocytogenes (ATCC 7644), S. typhimurium (ATCC 35987) مورد بررسی قرار گرفت. نانوذرات نقره سنتز شده بیشترین جذب را در430 نانومتر نشان دادند و دارای شکل کروی و میانگین اندازه آنها بین 50-30 نانومتر بودند. در این مطالعه نانو ذره نقره تولید شده به عنوان مهارکننده رادیکال DPPH(IC50 =170 μM) عمل کردند. مقادیر MIC نانو ذرات نقره در برابر پاتوژن های آزمایشی در محدوده 25/6- 12/3 میکرو گرم بر میلی لیتر بود. پاتوژن monocytogenes بالاترین میزان MIC را نشان داد. نتایج حاصل نشانگر فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی مناسب  نانوذرات بیوسنتز شده بودند. [1].1,1-diphenyl-2-picrylhydrazyl [2].Minimum Inhibition concentration
    کلید واژگان
    نانوذرات نقره
    گیاه مریم گلی
    بیوسنتز
    فعالیت ضد میکروبی
    فعالیت آنتی اکسیدانی
    بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
    ریز پوشانی - نانو تکنولوژی
    روشهای استخراج ترکیبات موثره

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2019-06-22
    1398-04-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
    سازمان پدید آورنده
    1- استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، واحد نیشابور ، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور ، ایران
    2- دانشیار، گروه شیمی، واحد نیشابور ، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
    3- دانشجوی دکترای شیمی تجزیه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، نیشابور،

    شاپا
    2423-4966
    2676-7155
    URI
    http://jfst.iaus.ac.ir/article_543963.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265983

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب