نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنشاسته گیر, محمدحسینfa_IR
dc.contributor.authorمحبی, محبتfa_IR
dc.contributor.authorحداد خداپرست, محمدحسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:39:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:39:22Z
dc.date.available1399-07-09T04:39:22Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:39:22Z
dc.date.issued2018-06-22en_US
dc.date.issued1397-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-02-08en_US
dc.date.submitted1395-11-20fa_IR
dc.identifier.citationنشاسته گیر, محمدحسین, محبی, محبت, حداد خداپرست, محمدحسین. (1397). تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 10(2), 115-122.fa_IR
dc.identifier.issn2423-4966
dc.identifier.issn2676-7155
dc.identifier.urihttp://jfst.iaus.ac.ir/article_537832.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/265940
dc.description.abstractمهمترین چالش‌ در زمینه استفاده از اسانس‌ها در مواد غذایی، بهبود و افزایش پایداری آن‌ها در مراحل فرآوری و همچنین کنترل آزاد شدن تا زمان مصرف می‌باشد. نانو لیپوزوم‌های حاوی اسانس روغنی پرتقال می‌تواند جهت ریزپوشانی و به دام‌انداختن ترکیبات زیست فعال در زمینه نانو حامل‌ها به عنوان اجزا عملگرا در حوزه غذاهای فراسودمند استفاده گردد. لیپوزوم‌ها با روش حرارتی و بدون استفاده از حلال‌های آلی تهیه شدند. در این پژوهش، ویژگی های فیزیکوشیمیایی لیپوزوم‌ها از قبیل اندازه ذرات، پتانسیل زتا و راندمان ریزپوشانی اندازه‌گیری شد. قطر متوسط کلیه نانو حامل‌ها‌ کمتر از 100 نانومتر و شاخص چندبس پاشیدگی کمتر از 2/0 بود. پتانسیل زتا در لیپوزوم‌های بدون پوشش منفی گزارش شد. راندمان ریزپوشانی اسانس روغنی در نانو لیپوزوم‌های بدون پوشش 89-72 درصد بود. راندمان ریزپوشانی در نانوحامل‌های تولید شده با نسبت هسته به پوسته 1 : 3 بالاتر بود. تصاویر حاصل از میکروسکوپ الکترونی اتمی تشکیل نانو لیپوزوم‌ها را تأیید کرد.fa_IR
dc.format.extent166
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوارfa_IR
dc.relation.ispartofنوآوری در علوم و فناوری غذاییfa_IR
dc.subjectنانو لیپوزومfa_IR
dc.subjectروش حرارتیfa_IR
dc.subjectاسانس روغنیfa_IR
dc.subjectحامل‌های لیپیدیfa_IR
dc.subjectریز پوشانی - نانو تکنولوژیfa_IR
dc.titleتهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.citation.volume10
dc.citation.issue2
dc.citation.spage115
dc.citation.epage122


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد