مرور دوره 1, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2009-05-22)در این پژوهش به بررسی و تعیین استاندارد کار با قوامسنج بوستویک توسط رب گوجه فرنگی تولید شده از فرایند کلد بریک پرداخته شده است. با توجه به این که قوام و ویسکوزیته میتواند به عنوان یکی از مهم ترین خصوصیات کیفی مواد غذایی ...
-
تعیین همبستگی میان قوامسنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی ربگوجهفرنگی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2009-05-22)از آن جا که ویسکوزیته عامل مهمی در تعیین کیفیت رب گوجه فرنگی میباشد ، برای بسیاری از مصرف کنندگان ، میزان ویسکوزیته عامل مهمی در خرید آن میباشد. به طوری که بعضی از خریداران عمده ی خارجی ، رب را با ویسکوزیته ی مشخص خریداری ...
-
بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2009-05-22)این مطالعه به منظور تعیین میزان آلودگی های انگلی سبزیجات و تاثیر فرآیند شست و شو در کارگاه بستهبندی ، طی مـاههای اردیبهشت تا تیرماه 1386 در شهرستان پاکدشت استان تهران انجام شد. در این بررسی 403 نمونه سبزی از نوع تره، ...



