مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
-
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2010-05-22)در این مطالعه، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران از زمان برداشت به مدت یک سال (12 ماه) و به طور ماهانه مورد ارزیابی قرار گرفت. شرایط فرآوری و نگهداری زعفران، مطابق با شرایط عمومی موجود در سطح تولید، عرضه و مصرف زعفران ...
-
بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2010-05-22)با توجه به اهمیت تکنولوژی نانو در افزایش کارآیی بستهبندی در نگهداری مواد غذایی و با توجه به این که خرما از محصولات مهم و استراتژیک کشور به شمار میرود، تاثیر استفاده از تکنولوژی نانو در کارایی بستهبندی خرما مورد بررسی ...
-
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2010-05-22)جهت بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها، سه فسفولیپید مورد آزمایش شامل فسفاتیدیل کولین، فسفاتیدیل اتانول آمین و اسید فسفاتیدیک در سه غلظت01/0، 04/0 و08/0 درصد (وزنی ـ حجمی) همراه با اسیدگالیک در غلظت 02/0 درصد در محیط تالو ...
-
بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2010-05-22)در این مطالعه، تأثیر نایسین Z (02/0 درصد ) و بنزوات سدیم (5/1 و 5/2 درصد) بر روی فیلهی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در دمای 4 درجهی سانتیگراد مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای مورد بررسی در طول زمان نگه داری شامل ...
-
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2010-05-22)هدف از انجام این تحقیق، تولید شیر سن بیوتیک با ویژگیهای حسی طبیعی و غیرتخمیری و بررسی تاثیر پری بیوتیکهای اینولین، لاکتولوز، گالاکتوالیگو ساکارید و اینولین به صورت مخلوط برشمارش سویههای پروبیوتیکی شامل لاکتوباسیلوس ...
-
تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2010-05-22)از آنجا که موز قند بالایی دارد و این قبیل میوهها در خشک کردن با هوای گرم، دچار صدمات جدی از نظر رنگ، طعم، مواد مغذی و... میشوند، بنابراین، استفاده از مایکروویو میتواند فرآیند حرارتی مؤثری برای خشک کردن این گونه مواد ...
-
بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2010-05-22)زرشک به عنوان یک محصول منحصر بهفرد و بومی در مقیاس اقتصادی در ایران پرورش داده میشود و در بقیهی نقاط دنیا جزء گیاهان زینتی یا دارویی به شمار میآید. میوهی زرشک با دارا بودن رنگ مناسب و طعم دلپذیر میتواند علاوه بر ...
-
بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2010-05-22)یکی از راههای بهبود کیفیت نانهای حجیم، استفاده از افزودنیهای مجاز و تا حد امکان طبیعی میباشد. از اینرو، دراین تحقیق، کنسانترهی کشمش به عنوان یک افزودنی کاملاً طبیعی و خوراکی مدنظر قرار گرفت. در مرحلهی اول از ...



