مرور دوره 4, شماره 3 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 36
| موضوع |
|---|
| TDS [1] |
| ارزیابی حسی [2] |
| امولسیون [1] |
| اندیس جذب آب [1] |
| اندیس حلالیت آب [1] |
| آلبالو [1] |
| ترکیبات فنولیک [1] |
| جایگزین چربی [1] |
| خشک کردن هوای داغ [1] |
| خصوصیات فیزیکو شیمیایی [1] |
| خواص ثقلی [1] |
| خواص فیزیکی [1] |
| خواص هندسی [1] |
| دانسیتهی تودهای [1] |
| دمای پخت [1] |
| راندمان عصاره [1] |
| زرشک [1] |
| زمان پخت [1] |
| سبوس برنج [1] |
| سختی [1] |



