مرور دوره 6, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 47
| موضوع |
|---|
| استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت و سالمونلا [1] |
| استان گلستان [1] |
| اسیدآسکوربیک [1] |
| انرژی شکست [1] |
| آب مادون بحرانی [1] |
| آب هویج [1] |
| آرد جوانهگندم چربی گرفته [1] |
| آرد گندم [1] |
| آنتی اکسیدان [1] |
| آنزیم بری [1] |
| تریاستئارین [1] |
| تغلیظ های متوالی محلول [1] |
| تغییر شکل تا نقطه شکست [1] |
| تکنیک پراکنش نوری [1] |
| جداسازی سر [1] |
| جذب مجدد آب [1] |
| خشک کردن [1] |
| خشک کردن اسمزی [1] |
| خصوصیات آنتی اکسیدانی [1] |
| خصوصیات بافتی و حسی [1] |



