مرور دوره 17, زمستان 98 بر اساس موضوع "اسید فیتیک"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: سبوس گندم بهعنوان منبع غنی از فیبر رژیمی، پروتئین (6/14 درصد)، مواد معدنی (7 درصد)، اسید چرب غیراشباع (اسید اولئیک، لینولئیک و لینولنیک) (17 درصد) و انواع ویتامینها شناخته میشود اما سبوس گندم ...



