مرور دوره 17, زمستان 98 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 8 از 8
-
شناسایی ترکیبات فعال زیستی عصاره جلبک قهوهای Cystoseria.sp و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ژله خوراکی غنیشده با آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: جلبک سیستوسریا یک ماکروجلبک قهوهای متعلق به خانواده فیافیتا میباشد. این جلبک با انشعابات نامنظم، در آبهای گرم، در مناطق کمعمق و در نزدیکی سنگها و تالابها یافت میشود. این مطالعه با هدف شناسایی ...
-
تأثیر متغیرهای فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر خصوصیات عملکردی و تغذیهای سبوس گندم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: سبوس گندم بهعنوان منبع غنی از فیبر رژیمی، پروتئین (6/14 درصد)، مواد معدنی (7 درصد)، اسید چرب غیراشباع (اسید اولئیک، لینولئیک و لینولنیک) (17 درصد) و انواع ویتامینها شناخته میشود اما سبوس گندم ...
-
اندازهگیری فلزات کادمیوم، سرب، روی، آهن، آلومینیوم و مس در نمونه های چای وارداتی و داخلی موجود در بازار ایران با استفاده از روش هایICP-OES و CP-MS
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: میزان عناصر فلزی موجود در چای میتواند تاثیر مهمی بر سلامت افراد داشته باشد. تحقیق حاضر به منظور بررسی میزان فلزاتی شامل کادمیوم (Cd)، سرب Pb))، روی (Zn)، آهن Fe))، آلومینیومAl) ) و مس (Cu) در ...
-
استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک با عملکرد بالا (HPTLC) در بررسی بهبود فرآیند عصارهگیری از گیاه استویا ربادیانا با استفاده از امواج فراصوت
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: در دهههای اخیر با توجه به ابتلای شمار زیادی از افراد به بیماری دیابت، گرایش به استفاده از جایگزینهای طبیعی برای شیرینکنندهها افزایش یافته است. یکی از مهمترین جایگزینهای طبیعی، عصاره گیاه ...
-
بررسی سینتیک خشک شدن لایه نازک توتفرنگی به روش تابش فروسرخ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: یکی از روشهای جدید در خشککردن مواد غذایی، استفاده از تابش فروسرخ است که باعث افزایش سرعت خشککردن، حفظ کیفیت محصول نهایی و کاهش هزینههای فرآیند میشود. مواد و روشها: در این ...
-
مطالعه فعالیت مهارکنندگی آنتیاکسیدان ریبوفلاوین در حضور نور خورشید
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: رادیکالهای آزاد، محصولات جانبی طبیعی سوخت و ساز بدن به شمار میروند که در حضور آنتیاکسیدانها اثر این رادیکالهای آزاد خنثی شده و آسیبهای ناشی از آنها کمتر میشود. یکی از آنتیاکسیدانهای طبیعی ...
-
اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز، لاکتات دهیدروژناز و قدرت عضلانی در وضعیت استراحت و متعاقب یک مسابقه فوتبال در بازیکنان فوتبال جوان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: تحقیقات اندکی در زمینه اثر مکمل یاری سلنیوم بر شاخصهای آسیب عضلانی در افراد ورزشکار صورت گرفته است. هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر مکمل یاری سلنیوم بر سطوح سرمی کراتین کیناز (CK)، لاکتات دهیدروژناز ...
-
تاثیر فرآیند سرخ کردن عمیق بر ترکیب اسیدهای چرب و استرول های تشکیل دهنده روغن هسته انگور
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2019-12-22)مقدمه: روغن هسته انگور از ویژگی های ظاهری، ارزش تغذیهای و ترکیبات سلامت بخش مناسبی برخوردار است و از این رو در سالیان اخیر مصرف آن در رژیم غذایی گسترش یافته است. یکی از کاربردهای متداول روغن های گیاهی، ...



