دوره 13, پاییز 95
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
بررسی اثر روش خنک کردن تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی کیک روغنی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: در صنعت پخت نیاز است تا محصولات به محض خروج از فر و قبل از بستهبندی خنک شوند تا از کندانسه شدن بخار درون بسته جلوگیری شود. هدف از این تحقیق ساخت سیستم خنک کننده تحت خلاء و بررسی مقایسه ای اثرات ...
 
- 
ارزیابی انتقال آرسنیک از خاک و آب به شیر دامداریهای محلی در دو منطقه از استان قزوین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: آرسنیک عنصری است که میتواند باعث آلودگی خاک، آب، گیاهان و همچنین دیگر بخشهای اکوسیستم و محیط زیست شود و در نهایت بر سلامت انسان تاثیر گذارد. دو منطقه مشکوک به آلودگی آرسنیکی آب شرب در ...
 
- 
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: مایونز یک امولسیون روغن در آب است و معمولا در فرمولاسیون آن از زرده تخممرغ به عنوان امولسیفایر استفاده میشود. امروزه مصرف جهانی مایونز با افزایش تقاضای مردم به غذاهای فوری افزایش پیدا کرده است. ...
 
- 
نقش درآمدهای غیر کشاورزی در امنیت غذایی خانوارهای روستایی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: تأمین امنیت غذایی آحاد جامعه روستایی یکی از اهداف اساسی در برنامههای توسعه روستایی محسوب میشود. در همین راستا گسترش درآمدهای غیر کشاورزی در این نواحی میتواند منابع درآمدی بیشتری را در اختیار ...
 
- 
اثر روغن گردو و کفیران بر روی خواص بافتی و رئولوژیکی بستنی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: با توجه به خطرات ناشی از مصرف اسیدهای چرب اشباع، جایگزینی آنها با اسیدهای چرب غیر اشباع میتواند راه حل مناسبی برای کاهش مضرات مصرف بستنی به خصوص برای بیماران قلبی عروقی باشد. کفیران نیز علاوه بر ...
 
- 
بهینه سازی بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر با استفاده از روش سطح پاسخ (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: بازیافت نیتروژن یکی از فاکتورهای مهم در بررسی عملکرد آنزیمها در هیدرولیز پروتئینهای غذایی محسوب میشود و در نتیجه میزان بازدهی فرایند در طی هیدرولیز آنزیمی بوده که از جنبه اقتصادی نیز مهم میباشد. ...
 
- 
بررسی تاثیر بهکارگیری همی سلولاز در روش استخراج رفلاکس حرارتی و اولتراسوند بر راندمان استخراج گلیسیریزیک اسید از ریشه شیرینبیان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: اخیرا روشهای استخراج به کمک آنزیم برای استخراج مواد زیست فعال گیاهی گزارش شده است. در این پژوهش هدف بررسی تاثیر آنزیم همیسلولاز بر راندمان عصاره استخراجی و استخراج گلیسیریزیکاسید از ریشه شیرینبیان ...
 
- 
تاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: عسل به عنوان یکی از محصولات طبیعی و حاوی خصوصیات تغذیهای فراوان، از دیرباز مورد توجه انسان بوده است. علاوه بر منبع غنی کربوهیدراتی، عسل دارای خواص درمانی بسیار زیادی بوده و قیمت بالای این محصول ...
 
- 
سینتیک انتقال جرم خشککردن ترکیبی مادون قرمز- هوای داغ کدو حلوایی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2016-09-22)مقدمه: کدوحلوایی یک منبع مناسب از کاروتن، ویتامینهای محلول در آب و اسیدهای آمینه است. کدوحلوایی را میتوان به آرد که دارای ماندگاری طولانی است تبدیل نمود. آرد کدوحلوایی به دلیل عطر و طعم بسیار مطلوب، ...
 



