دوره 11, بهار 93

 

ارسال های اخیر

  • تأثیر 1- متیل سیکلو پروپن و نانو ذرات پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و ماندگاری دو رقم سیب 

    پاشازاده, بهرام؛ سیدین اردبیلی, سید مهدی؛ حاج نجاری, حسن؛ شواخی, فروغ؛ اسدی, غلامحسن (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-03-21)
    مقدمه: سیب از مهمترین محصولات باغبانی است که نگهداری و مسائل پس از برداشت آن به طور روز افزون مورد توجه محققان و صاحبان صنعت قرارگرفته است.  در این تحقیق، اثر تیمار 1- متیل سیکلو پروپن (1-methyl cyclopropen)و نانو جاذب ...

  • تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتری‌های پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت 

    محمدی, نیما؛ فهیم دانش, مریم؛ اهری, حامد؛ خسروی زنجانی, محمد علی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-03-21)
    مقدمه: سس مایونز به عنوان یک چاشنی همواره مورد توجه قشر وسیعی از جامعه بوده است. تولید سس مایونز فرآویژه با استفاده از پروبیوتیک‌های ریزپوشانی شده دارای اثرات سلامت بخش زیادی برای مصرف کننده می‌باشد. ریزپوشانی، یکی از ...

  • بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین 

    کمالی‌روستا, لیلا؛ قوامی, مهرداد؛ الهامی‌راد, امیرحسین؛ عزیزی‌نژاد, رضا (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-03-21)
    مقدمه: ادویه‌ها علاوه بر کاربرد طعم‌دهندگی یکی از منابع مهم تولید آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی می باشند. بنابراین با توجه به اثرات سوء آنتی‌اکسیدان‌های سنتزی بهتر است آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی را جایگزین آنتی‌اکسیدان‌های سنتزی نمود. ...

  • بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست 

    هاشمی خبره, عالیه؛ هنرور, مسعود؛ سیدین اردبیلی, سید مهدی؛ بهمدی, هما (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-03-21)
    مقدمه: در ایران و بسیاری از کشورها نان به­ عنوان قوت غالب مردم مطرح است. لذا  بهبود ارزش غذایی نان، بالا بردن کیفیت آن از لحاظ ماندگاری و ضایعات کمتر می­تواند نیازهای تغذیه­ای مردم به ویژه اقشار کم درآمد جامعه را پاسخگو ...

  • ارائه فرمولاسیون جدید برای سوسیس کم چرب و عملگرا 

    زینال زاده, الناز؛ میزانی, مریم؛ چمنی, محمد؛ گرامی, عباس (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-03-21)
    مقدمه: ارتباط چربی رژیم غذایی به خصوص کلسترول با بیماری‌هایی نظیر بیماری‌های قلبی- عروقی و چاقی مفرط به اثبات رسیده است و موجب افزایش تقاضای مصرف کنندگان و تأﮐﻴﺪ مجامع علمی ﺑﻴﻦ‌المللی به مصرف محصولات غذایی کم چرب و کم کالری ...

  • اندازه‌گیری و ارزیابی فلزات سنگین در کنسروهای ماهی تون تولید شده از منابع مختلف صید در سال 1390 

    داودی, میترا؛ عیوض‌زاده, اورنگ؛ سویزی, محمدرضا؛ کریمی, کاظم (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-03-21)
    مقدمه: ارزیابی آلودگی‌ مواد غذایی بویژه ماهی‌ تون و فراورده‌های آن به فلزات سنگین بدلیل پدیده تجمع‌پذیری و به عنوان شاخصی از میزان آلودگی آبها اهمیت فراوانی دارد. در پژوهش حاضر اندازه‌گیری و ارزیابی سه فلز سنگین جیوه، ...

  • بررسی نمایه تغذیه سالم در زندان مرکزی مشهد در سال1387 

    صفریان, محمد؛ عشقی, شهره؛ رجائئ, نیلوفر؛ مزیدی, محسن؛ اسماعیلی, حبیب الله؛ بابائی, علی؛ نعمتی, محسن (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2014-03-21)
    مقدمه: نمایه تغذیه سالم (HEI) اولین بار در سال 1989برای بررسی و پایش وضعیت تغذیه مردم آمریکا توسط دپارتمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا (USDA) ابداع شد. با توجه به اینکه زندان یک محیط بسته است و سلامت زندانیان ارتباط زیادی ...