مرور دوره 11, زمستان 92 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 24
| موضوع |
|---|
| اثر ضدمیکروبی [1] |
| اسانس [2] |
| استخراج [2] |
| اصلاح شیمیایی [1] |
| اگزوتوکسین استافیلوکوکوس ارئوس [1] |
| برهمکنش شبکه جامد- حل شونده [1] |
| تقطیر با آب [1] |
| جایگزین چربی [1] |
| خصوصیات فیزیکو شیمیایی و میکروبی [1] |
| دکستران [1] |
| ریبوفلاوین [1] |
| سس مایونز [1] |
| سنسور پلیمرقالب ملکولی [1] |
| سیال فوق بحرانی [1] |
| فیبر رژیمی [1] |
| لیزوزیم [1] |
| لیموترش خارگی [1] |
| ماست پروبیوتیک [1] |
| ماست پروبیوتیک سویا [1] |
| مدلسازی ریاضی [1] |



