• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله مهندسی زیست سامانه
    • دوره 6, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله مهندسی زیست سامانه
    • دوره 6, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    703.9کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلال‌های سیب‌زمینی سرخ شده َشیلان رشیدزاده*1، فاطمه فلاح2، زینب رستمی3 1-‘کارشناسی ارشد، گروه کشاورزی، دانشگاه پیام نور. گرگان . ایران                                                          آدرس: استان گلستان، شهرستان گرگان، دانشگاه پیام نور گرگان 2- کارشناسی ارشد ،مرکز تحقیقات آزمایشگاهی غذا و دارو، سازمان غذا و دارو. وزارت بهداشت و آموزش پزشکی تهران. ایران 3- مدرس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کوثر گنبد فرنچ فرایز یا خلال سیب زمینی سرخ شده به قطعاتی از سیب زمینی اطلاق می­گردد که دارای ابعاد 2cm 1×1 و طول 6 تا 7 سانتی متر باشند و در روغن داغ سرخ شده باشند و از آنجا که یکی از راه­های کاهش جذب روغن در این محصولات، پوشش‌دهی آنها قبل از سرخ­کردن است. از این رو در این تحقیق اثر هیدروکلوئید (صمغ گوار)  در سه سطح غلظت (0، 5/0 و 1 درصد) بر جذب روغن و برخی از پارامترهای خواص کیفی خلال­های سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق بررسی شد. نتایج تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان داد که غلظت صمغ گوار بر تمامی پارامترهای مورد بررسی تأثیر کاملا معنی‌دار داشت (01/0P
    کلید واژگان
    جذب روغن
    خلال سیب زمینی
    گوار
    راندمان سرخ کردن

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2017-08-23
    1396-06-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان

    شاپا
    2549-2322
    URI
    http://jbse.iaujournals.ir/article_535522.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/26250

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب