دوره 6, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
پردازش تصویر خیار گلخانه ای با رهیافت شبکه عصبی به منظور به کارگیری در ربات برداشت خیار
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان, 2017-08-23)پردازش تصویر خیار گلخانهای با رهیافت شبکه عصبی به منظور به کارگیری در ربات برداشت خیار معین زند1 چکیده:
-
تعیین مشخصه های فیزیکی و مدل سازی رگرسیونی جرم و حجم پرتقال رقم محلی دزفول
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان, 2017-08-23)تعیین مشخصه های فیزیکی و مدل سازی رگرسیونی جرم و حجم پرتقال رقم محلی دزفول حسن مسعودی1* و عباس روحانی2 ...
-
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان, 2017-08-23)تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی بر خصوصیات شیمیایی، حسی و میکروبی سس مایونز آذری، عبدالخلیل- دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزادشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، گلستان، ...
-
ارزیابی انرژی مصرفی زراعت برنج با مدل اقتصاد سنجی در شمال ایران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان, 2017-08-23)ارزیابی انرژی مصرفی زراعت برنج با مدل اقتصاد سنجی در شمال ایران عادل رنجی1
-
طراحی، ساخت و ارزیابی کودپاش بادی دو ردیفه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان, 2017-08-23)طراحی، ساخت و ارزیابی کودپاش بادی دو ردیفه محمدصادق عسکری1*، داود محمدزمانی ...
-
تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلالهای سیبزمینی سرخ شده
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان, 2017-08-23)تأثیر میزان غلظت صمغ گوار بر راندمان سرخ کردن و برخی از خواص کیفی خلالهای سیبزمینی سرخ شده َشیلان رشیدزاده*1، فاطمه فلاح2، زینب رستمی3 ...



