اثر افزودن کولین کلراید به جیرههای حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط تنشگرمایی
(ندگان)پدیدآور
قزوینی, سمیهدستار, بهروزشمس شرق, محمودشعبان پور, بهارهنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این آزمایش به منظور بررسی اثر مکمل کولینکلراید در جیرههای با سطوح مختلف چربی 236 قطعه جوجه خروس یک روزه سویه راس 308 بهطور تصادفی در 24 قفس توزیع شدند. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل 3×2 شامل ۲ سطح چربی (صفر و ۵ درصد) و ۳ سطح مکمل کولینکلراید (صفر، 1/0، 2/0 درصد) بود. پرندگان از 22 تا 42 روزگی به مدت 4 ساعت تحت تنشگرمایی ۳۵ درجه سانتیگراد قرار گرفتند. پرندگانی که جیرههای با سطح چربی بالا دریافت کردند در دوره آغازین و کل دوره پرورش به طور معنیداری افزایش وزن و همچنین وزن سینه و چربی محوطه بطنی بالاتری داشتند (05/0P
کلید واژگان
کولینکلرایدچربی
عملکرد
کیفیت گوشت
تنشگرمایی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2013-11-221392-09-01
ناشر
دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand
شاپا
2322-17472645-4750




