دوره 2, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر افزودن کولین کلراید به جیرههای حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط تنشگرمایی
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-11-22)در این آزمایش به منظور بررسی اثر مکمل کولینکلراید در جیرههای با سطوح مختلف چربی 236 قطعه جوجه خروس یک روزه سویه راس 308 بهطور تصادفی در 24 قفس توزیع شدند. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل 3×2 شامل ۲ ...
-
آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-11-22)این تحقیق با هدف برآورد وراثتپذیری، روندهای فنوتیپی و ژنتیکی صفت شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی گاوهای شکم اول هلشتاین ایران اجرا شد. تعداد 774013 رکورد روز آزمون روی 88456 گاو شکم اول و سه بار دوشش که بین سالهای ...
-
بررسی ویژگیهای آماری برخی توابع غیرخطی در توصیف منحنی تخمگذاری
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-11-22)هدف از این بررسی انتخاب بهترین مدل پیشبینی کننده برای توصیف دقیق میانگین تولید تخم مرغ روزانه در مرغان تخمگذار در دوره تولید بود. برای این منظور از رکوردهای روزانه 81565 قطعه پرنده تخمگذار تجاری در یک دوره تولید تخم مرغ ...
-
مطالعه چند شکلی بخشی از اگزون و اینترون 2 ژن لپتین و شناساییSNP ها در این جایگاه در بز نژاد مهابادی با روش PCR- SSCP
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-11-22)لپتین پروتئینی16 کیلودالتونی است که غالباً از بافت چربی سفید و اندکی در اپیتلیوم دستگاه گوارش و جفت ترشح شده و نقش مهمی در کنترل وزن بدن، خوراک مصرفی، ایمنی، تولید شیر و تولید مثل دارد و محصول ژن چاقی (obs) است که توسط ژن ...
-
جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیهای آنها با استفاده از روش تولید گاز
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-11-22)این آزمایش به منظور تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری سبوس گندم در کارخانههای مختلف موجود در شهرهای بیرجند و ایرانشهر واقع در استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان انجام شد. برای این منظور هر ماه از 4 ...
-
بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجههای گوشتی
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2013-11-22)این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و میزان اکسیداسیون در بافت ران جوجههای گوشتی در سه هفته پایانی دوره پرورش (22 تا 42 روزگی) با 400 قطعه جوجه گوشتی نر ...



