اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky)
(ندگان)پدیدآور
شاهکار, عرفانخارا, حسینسوداگر, محمدعظیمی, عظیمنوع مدرک
Textپژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این آزمایش در 8 تیمار و 3 تکرار بصورت زیر انجام گرفت: تیمار A: یک بار غذادهی درروز با SFK(Starter Food Kutum) ، تیمار B: دو بار غذادهی درروز باSFK(تیمار شاهد) ، تیمار C: سه بار غذادهی درروز باSFK ، تیمار D: چهار بار غذادهی در روز با SFK، تیمار E: یک بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار F: دو بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار G: سه بار غذادهی در روز با مخلوطSFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار H: چهار بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزنSFK). هریک از تیمارهای مورد آزمایش به ترتیب در ساعات 8، 11، 14، 17 تغذیه شدند. لازم به ذکر است که نرخ غذادهی براساس 15 درصد وزن کامل بدن لارو ماهیان یک تکرار، در روز صورت گرفت. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری مشاهده می گردد(05/0p
کلید واژگان
پودر ماهیدفعات غذادهی
بازماندگی
پروتئین
دریای خزر
ماهی سفید
بیولوژی دریا
شیلات
محیط زیست آبی
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2011-02-201389-12-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمالسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاداسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعیدانشگاه آزاداسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده شیلات
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده شیلات
شاپا
2008-2193۲۵۸۸-۷۵۳X




