| dc.contributor.author | شاهکار, عرفان | fa_IR |
| dc.contributor.author | خارا, حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | سوداگر, محمد | fa_IR |
| dc.contributor.author | عظیمی, عظیم | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T03:14:15Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T03:14:15Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T03:14:15Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T03:14:15Z | |
| dc.date.issued | 2011-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1389-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2010-11-28 | en_US |
| dc.date.submitted | 1389-09-07 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | شاهکار, عرفان, خارا, حسین, سوداگر, محمد, عظیمی, عظیم. (1389). اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky). پژوهش های علوم و فنون دریایی, 5(4), 81-97. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-2193 | |
| dc.identifier.issn | ۲۵۸۸-۷۵۳X | |
| dc.identifier.uri | http://jmstr.iau-tnb.ac.ir/article_524775.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/236475 | |
| dc.description.abstract | این آزمایش در 8 تیمار و 3 تکرار بصورت زیر انجام گرفت: تیمار A: یک بار غذادهی درروز با SFK(Starter Food Kutum) ، تیمار B: دو بار غذادهی درروز باSFK(تیمار شاهد) ، تیمار C: سه بار غذادهی درروز باSFK ، تیمار D: چهار بار غذادهی در روز با SFK، تیمار E: یک بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار F: دو بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار G: سه بار غذادهی در روز با مخلوطSFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار H: چهار بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزنSFK). هریک از تیمارهای مورد آزمایش به ترتیب در ساعات 8، 11، 14، 17 تغذیه شدند. لازم به ذکر است که نرخ غذادهی براساس 15 درصد وزن کامل بدن لارو ماهیان یک تکرار، در روز صورت گرفت. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری مشاهده می گردد(05/0p<). لارو ماهیانی که با غذای SFK تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول را در یکبار غذادهی در روز داشتند و لارو ماهیانی که با غذای مخلوطSFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول را در چهار بار غذادهی در روز بدست آوردند. | fa_IR |
| dc.format.extent | 263 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | پژوهش های علوم و فنون دریایی | fa_IR |
| dc.subject | پودر ماهی | fa_IR |
| dc.subject | دفعات غذادهی | fa_IR |
| dc.subject | بازماندگی | fa_IR |
| dc.subject | پروتئین | fa_IR |
| dc.subject | دریای خزر | fa_IR |
| dc.subject | ماهی سفید | fa_IR |
| dc.subject | بیولوژی دریا | fa_IR |
| dc.subject | شیلات | fa_IR |
| dc.subject | محیط زیست آبی | fa_IR |
| dc.title | اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاداسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه آزاداسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده شیلات | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده شیلات | fa_IR |
| dc.citation.volume | 5 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 81 | |
| dc.citation.epage | 97 | |