نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشاهکار, عرفانfa_IR
dc.contributor.authorخارا, حسینfa_IR
dc.contributor.authorسوداگر, محمدfa_IR
dc.contributor.authorعظیمی, عظیمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:14:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:14:15Z
dc.date.available1399-07-09T03:14:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:14:15Z
dc.date.issued2011-02-20en_US
dc.date.issued1389-12-01fa_IR
dc.date.submitted2010-11-28en_US
dc.date.submitted1389-09-07fa_IR
dc.identifier.citationشاهکار, عرفان, خارا, حسین, سوداگر, محمد, عظیمی, عظیم. (1389). اثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky). پژوهش های علوم و فنون دریایی, 5(4), 81-97.fa_IR
dc.identifier.issn2008-2193
dc.identifier.issn۲۵۸۸-۷۵۳X
dc.identifier.urihttp://jmstr.iau-tnb.ac.ir/article_524775.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/236475
dc.description.abstractاین آزمایش در 8 تیمار و 3 تکرار بصورت زیر انجام گرفت: تیمار A: یک بار غذادهی درروز با SFK(Starter Food Kutum) ، تیمار B: دو بار غذادهی درروز باSFK(تیمار شاهد) ، تیمار C: سه بار غذادهی درروز باSFK ، تیمار D: چهار بار غذادهی در روز با SFK، تیمار E: یک بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار F: دو بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار G: سه بار غذادهی در روز با مخلوطSFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) ، تیمار H: چهار بار غذادهی در روز با مخلوط SFK و پودر ماهی (25% وزنSFK). هریک از تیمارهای مورد آزمایش به ترتیب در ساعات 8، 11، 14، 17 تغذیه شدند. لازم به ذکر است که نرخ غذادهی براساس 15 درصد وزن کامل بدن لارو ماهیان یک تکرار، در روز صورت گرفت. نتایج نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی از نظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معنی دار آماری مشاهده می گردد(05/0p<). لارو ماهیانی که با غذای SFK تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول را در یکبار غذادهی در روز داشتند و لارو ماهیانی که با غذای مخلوطSFK و پودر ماهی (25% وزن SFK) تغذیه شدند، بیشترین افزایش وزن و طول را در چهار بار غذادهی در روز بدست آوردند.fa_IR
dc.format.extent263
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمالfa_IR
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم و فنون دریاییfa_IR
dc.subjectپودر ماهیfa_IR
dc.subjectدفعات غذادهیfa_IR
dc.subjectبازماندگیfa_IR
dc.subjectپروتئینfa_IR
dc.subjectدریای خزرfa_IR
dc.subjectماهی سفیدfa_IR
dc.subjectبیولوژی دریاfa_IR
dc.subjectشیلاتfa_IR
dc.subjectمحیط زیست آبیfa_IR
dc.titleاثر متقابل افزایش پروتئین جیره و دفعات غذادهی بر میزان رشد و بازماندگی لارو ماهی سفید دریای خزر (1901Rutilus frisii kutum, kamensky)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاداسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاداسلامی واحد لاهیجان، دانشکده منابع طبیعیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده شیلاتfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده شیلاتfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue4
dc.citation.spage81
dc.citation.epage97


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد