• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهشنامه حلال
    • دوره 2, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • پژوهشنامه حلال
    • دوره 2, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی

    (ندگان)پدیدآور
    زکاوتی, فروغنعامی, عبدالله
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    838.8کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    امروزه گردشگری به صنعتی تبدیل شده است که سرمایه‌گذاری‌های بالایی در آن صورت می‌گیرد و نقشی اساسی در رشد و موفقیت تجاری همراه با سودآوری در ابعاد گوناگون دارد. کشور ایران به سبب تنوع اقلیم و گیاهان متفاوت، منبعی سرشار از موارد مرتبط با درمان گیاهی است که می‌تواند با جذب کردشگر در حوزه سلامت رشد و سودآوری بالایی را در این زمینه داشته باشد. ازهمین‌رو، این تحقیق با هدف تبیین عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی انجام شده است. جامعه آماری پژوهش، 385 نفر از کارشناسان، متخصصان، خبرگان و افراد مرابط با صنعت گردشگری، گردشگری سلامت و گیاهان دارویی بودند که با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونه­گیری هدفمند به­عنوان حجم نمونه در نظر گرفته شدند. ابزارگردآوری داده­ها پرسش‌نامه­ محقق‌ساخته‌ای بود که بر اساس تحلیل محتوا از شاخص‌های اثرگذار بر گردشگری سلامت با تأکید بر گیاهان دارویی شکل گرفت. نتایج نشان داد بر اساس 34 عامل اصلی شناسایی شده، پنج شاخصِ تنوع گیاهان دارویی، بازاریابی و معرفی، امکانات و تسهیلات، الگوی مدیریت و نیازسنجی و تطبیق در تبیین گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی اثرگذار می‌باشند. همچنین بر اساس برازش مطلوب مدل طراحی شده، مؤلفه‌های شناسایی شده عاملی اساسی در شناخت عوامل مؤثر بر گردشگری سلامت با رویکرد گیاهان دارویی می‌باشند.
    کلید واژگان
    گیاهان دارویی
    توریسم
    گردشگری سلامت
    الگوی مدیریت

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2020-02-20
    1398-12-01
    ناشر
    مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505
    Halal Research Center of Islamic Republic of Iran
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس بین الملل سازمان غذا ودارو و مترجم
    عضو هیات علمی گروه مدیریت و بازرگانی واحد تهران جنوب دانشگاه آزاد اسلامی

    شاپا
    2676-5624
    2676-5632
    URI
    https://dx.doi.org/10.30502/h.2020.104820
    http://jh-per.halal.ac.ir/article_104820.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/218014

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب