بررسی مقایسه ای ذبح حیوانات در اسلام و یهود
(ندگان)پدیدآور
پیشاهنگ, محسنمهدوی مهر, محمدحسیننوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
ذبح حیوانات با رعایت اصول خاص، از مشترکات دین اسلام و یهود است. بر اساس قوانین غذایی یهودیان(کشروت)، گوشت باید از حیوانات خاص و با شیوه خاص تهیه شود تا صلاحیت استفاده را داشته باشد و به تعبیری کوشر(kosher) باشد. بر اساس قوانین اسلامی نیز، ذبح حیوان حلالگوشت شرایط خاصی دارد که مصرف آن را مجاز میسازد. این پژوهش با هدف مقایسه بین ذبح حیوانات در دین یهود(کوشر) و ذبح حیوانات در دین اسلام، به اشتراکات و تفاوتهای قوانین اسلام و یهود در این زمینه میپردازد. این تحقیق به شیوۀ توصیفی- تطبیقی و با استفاده از منابع کتابخانهای سامان یافته است.
کلید واژگان
ذبحکوشر
احکام تطبیقی
یهود
اسلام
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2019-08-231398-06-01
ناشر
مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran
سازمان پدید آورنده
ادیان و مذاهب دانشگاه ادیان و مذاهب قمعضو هیئت علمی جامعةالمصطفی العالمیه
شاپا
2676-56242676-5632




