• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه علمی پژوهشی میکروبیولوژی دامپزشکی
    • دوره 7, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • نشریه علمی پژوهشی میکروبیولوژی دامپزشکی
    • دوره 7, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقایسه اثر شکل فیزیکی خوراک( پلت و آردی ) بر عملکرد پرواری بره‌های نر کردی

    (ندگان)پدیدآور
    کامکار, کامبیزدبیری, نجفقلیایلا, نیمالواف, ابوالقاسم
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    2.691 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی (اصیل)
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    به منظور تعیین اثر عمل آوری جیره بر روی عملکرد پرواری بره‌های کردی، مطالعه ای بر روی تعداد 90 رأCس بره نر شش ماهه با متوسط وزن زنده 36/38 کیلوگرم طی مدت زمان 90 روز انجام گرفت. بره‌های آزمایشی به سه گروه تقسیم شدند که هر گروه شامل سه تکرار 10 رأCسی بره بود. هر گروه از بره‌ها با یکی از جیره‌ها تغذیه شدند. جیره‌های آزمایشی به ترتیب شامل: پلت (جیره 1)، آردی (جیره 2) و شاهد (جیره 3) در سه شکل مختلف فیزیکی بودند. جیره‌های آزمایشی بر اساس جداول استاندارد غذایی ‌ (NRC(2001 تنظیم شدند و مواد خوراکی تشکیل دهنده جیره‌ها و ارزش غذایی آنها مشابه بود. نتایج نشان داد که ماده خشک مصرفی و افزایش وزن روزانه برای جیره‌های پلت و آردی به طور معنی‌داری بیشتر از جیره شـاهد (سنتی) بود (5%>p) اما با این حال، ضریب تبدیل غذایی سه جیره مذکور در یک محدوده قرار گرفت (5%p) اما با این حال، ضریب تبدیل غذایی سه جیره مذکور در یک محدوده قرار گرفت (5%
    کلید واژگان
    شکل فیزیکی خوراک
    پلت
    آردی
    عملکرد
    بره‌های کردی‌

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2012-02-20
    1390-12-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
    سازمان پدید آورنده
    دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
    گروه علوم دامی - دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
    گروه علوم دامی- ئانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
    گروه علوم دامی- دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

    شاپا
    2251-8851
    2252-0244
    URI
    http://vet.journals.iau-garmsar.ac.ir/article_539374.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/217510

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب