نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکامکار, کامبیزfa_IR
dc.contributor.authorدبیری, نجفقلیfa_IR
dc.contributor.authorایلا, نیماfa_IR
dc.contributor.authorلواف, ابوالقاسمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:20:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:20:02Z
dc.date.available1399-07-09T02:20:02Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:20:02Z
dc.date.issued2012-02-20en_US
dc.date.issued1390-12-01fa_IR
dc.date.submitted2010-10-04en_US
dc.date.submitted1389-07-12fa_IR
dc.identifier.citationکامکار, کامبیز, دبیری, نجفقلی, ایلا, نیما, لواف, ابوالقاسم. (1390). مقایسه اثر شکل فیزیکی خوراک( پلت و آردی ) بر عملکرد پرواری بره‌های نر کردی. نشریه علمی پژوهشی میکروبیولوژی دامپزشکی, 7(3), 69-77.fa_IR
dc.identifier.issn2251-8851
dc.identifier.issn2252-0244
dc.identifier.urihttp://vet.journals.iau-garmsar.ac.ir/article_539374.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/217510
dc.description.abstractبه منظور تعیین اثر عمل آوری جیره بر روی عملکرد پرواری بره‌های کردی، مطالعه ای بر روی تعداد 90 رأCس بره نر شش ماهه با متوسط وزن زنده 36/38 کیلوگرم طی مدت زمان 90 روز انجام گرفت. بره‌های آزمایشی به سه گروه تقسیم شدند که هر گروه شامل سه تکرار 10 رأCسی بره بود. هر گروه از بره‌ها با یکی از جیره‌ها تغذیه شدند. جیره‌های آزمایشی به ترتیب شامل: پلت (جیره 1)، آردی (جیره 2) و شاهد (جیره 3) در سه شکل مختلف فیزیکی بودند. جیره‌های آزمایشی بر اساس جداول استاندارد غذایی ‌ (NRC(2001 تنظیم شدند و مواد خوراکی تشکیل دهنده جیره‌ها و ارزش غذایی آنها مشابه بود. نتایج نشان داد که ماده خشک مصرفی و افزایش وزن روزانه برای جیره‌های پلت و آردی به طور معنی‌داری بیشتر از جیره شـاهد (سنتی) بود (5%>p) اما با این حال، ضریب تبدیل غذایی سه جیره مذکور در یک محدوده قرار گرفت (5%<p) نتایج مربوط به مقایسه اقتصادی نشان داد که بره‌های تغذیه شده با جیره پلت سوددهی بیشتری در مقایسه با سایر گروه‌ها داشتند. به طور کلی جیره غذایی پلت در مقایسه با سایر جیره‌ها، بالاترین تـأثیـر را بـر روی عملکـرد و سوددهی پروار بره‌های کردی داشت.fa_IR
dc.format.extent2755
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسارfa_IR
dc.relation.ispartofنشریه علمی پژوهشی میکروبیولوژی دامپزشکیfa_IR
dc.subjectشکل فیزیکی خوراکfa_IR
dc.subjectپلتfa_IR
dc.subjectآردیfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectبره‌های کردی‌fa_IR
dc.titleمقایسه اثر شکل فیزیکی خوراک( پلت و آردی ) بر عملکرد پرواری بره‌های نر کردیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشی (اصیل)fa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی - دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی- ئانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی- دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue3
dc.citation.spage69
dc.citation.epage77


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد