مرور دوره 6, شماره 2 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 19 از 19
| موضوع |
|---|
| استخراج روغن [1] |
| بافت [1] |
| جذب روغن [1] |
| خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی [1] |
| خمیر [1] |
| خمیرترش خشک [1] |
| دانۀ کتان [1] |
| ریزساختار [1] |
| سرخکردن عمیق [1] |
| شبکههای عصبی مصنوعی [1] |
| صمغهای بومی [1] |
| عصارۀ نعناع [1] |
| مایکروویو [1] |
| مدلسازی [1] |
| مدول افت ("G) [1] |
| مدول ذخیره ('G) [1] |
| پنیر فتای فراپالایشی [1] |
| پوششدهی [1] |
| گلوتن [1] |



