مرور دوره 9, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 27
| موضوع |
|---|
| <i>سودوموناس پوتیدا</i> [1] |
| <i>لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس</i> [1] |
| <i>لاکتوباسیلوس رامنوسوس</i> [1] |
| اصلاح پروتئین [1] |
| الکترواسپری [1] |
| بستنی [1] |
| تلخی [1] |
| خشک کن پاششی [1] |
| خواص حسی [1] |
| رهایش [1] |
| روش تحلیل سلسله مراتبی [1] |
| روغن سویا [1] |
| سلنیت سدیم [1] |
| صمغ دانۀ قدومهشیرازی [1] |
| صمغ عربی-فارسی [1] |
| فعالیت آنتیاکسیدانی [2] |
| لیمونین [1] |
| ماست پروبیوتیک [1] |
| مدلسازی کینتیکی [1] |
| میکروکپسولاسیون [1] |



