مرور دوره 1, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 27
| موضوع |
|---|
| اثرات کشندگی [1] |
| استرکردن داخلی [1] |
| اینولین [1] |
| باکتری های بیماریزا [1] |
| بستنی [1] |
| بیاتی [1] |
| خشک کردن [1] |
| خواص فیزیکوشیمیایی [1] |
| روغن آفتابگردان [1] |
| روغن پالم [1] |
| سیب زمینی ترشی [1] |
| شبکه عصبی مصنوعی [1] |
| قارچ های مولد سم [1] |
| لیپاز [1] |
| موسیلاژ اسفرزه [1] |
| موسیلاژ ریحان [1] |
| نان بربری [1] |
| نانوذرات تیتانیم اکساید [1] |
| هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [1] |
| ویژگی های رئولوژیکی [1] |



