نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorموسوی قهفرخی, سید ابراهیمfa_IR
dc.contributor.authorرحیمی لرکی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorکاظمی نژاد, ایرجfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T01:29:49Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T01:29:49Z
dc.date.available1399-07-09T01:29:49Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T01:29:49Z
dc.date.issued2019-04-21en_US
dc.date.issued1398-02-01fa_IR
dc.date.submitted2018-04-18en_US
dc.date.submitted1397-01-29fa_IR
dc.identifier.citationموسوی قهفرخی, سید ابراهیم, رحیمی لرکی, محمد, کاظمی نژاد, ایرج. (1398). تأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری فریت بیسموتBiFeO3. پژوهش سیستم های بس ذره ای, 9(1), 179-191. doi: 10.22055/jrmbs.2019.14600fa_IR
dc.identifier.issn2322-231X
dc.identifier.issn2588-4980
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22055/jrmbs.2019.14600
dc.identifier.urihttp://jrmbs.scu.ac.ir/article_14600.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/200297
dc.description.abstractچکیده<br /> در این مقاله، نانوذرات فریت بیسموت (BiFeO3) به روش سل-ژل تهیه شدند. برای پی‌بردن به گسترۀ دمایی پخت نانوذرات فریت بیسموت آنالیز توزین حرارتی (TGA) و آنالیز حرارتی تفاضلی(DTA) بر روی ژل خشک آن انجام شد. به‌منظور بررسی خواص ساختاری و نوری نمونه‌ها با استفاده از نتایج آنالیزهای حرارتیTGA و DTA عملیات پخت در دماهای 600، 650، 700، 750، 800 و °C850 انجام شد. سپس خواص ساختاری نمونه‌ها با آنالیزهای پراش اشعه ایکس (XRD)، طیف-سنجی تبدیل فوریه-مادون قرمز(FT-IR) و میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی(FESEM) مورد بررسی قرار گرفت. خواص نوری نمونه‌ها با آنالیزهای طیف‌سنجی مرئی-فرابنفش (UV-Vis) و اندازه‌گیری طیف فوتولومینسانس(PL) مورد مشخصه‌یابی قرار گرفت. نتایج آنالیز XRD و FT-IR نشان می‌دهد که نمونه‌ها دارای ساختار پرووسکایت اعوجاج یافته می-باشند. نتایج آنالیزFESEM نشان داد که با افزایش دمای پخت اندازۀ نانوذرات افزایش می‌یابد. هم‌چنین نتایج آنالیزهایUV-Vis و PL نیز نشان می‌دهند نمونه‌ها دارای گاف انرژی در حدود (ev)2 بوده و نیمرسانا هستند.fa_IR
dc.format.extent769
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه شهید چمران اهوازfa_IR
dc.publisherRegional Information Center for Science and Technology (RICeST)en_US
dc.relation.ispartofپژوهش سیستم های بس ذره ایfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Research on Many-body Systemsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22055/jrmbs.2019.14600
dc.subjectBiFeO3fa_IR
dc.subjectنانوذراتfa_IR
dc.subjectروش سل-ژلfa_IR
dc.subjectخواص ساختاریfa_IR
dc.subjectخواص نوریfa_IR
dc.titleتأثیر دمای پخت بر خواص ساختاری و نوری فریت بیسموتBiFeO3fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشی کاملfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیأت علمیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه فیزیک، دانشکده علوم، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمیfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue1
dc.citation.spage179
dc.citation.epage191
nlai.contributor.orcid0000-0002-4495-5859
nlai.contributor.orcid0000-0002-3035-9992


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد