مرور دوره 5, شماره 2 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 10 از 10
-
ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزاییک شلغم (TuMV) در علف هرز ناخنک (Goldbachia laevigata) در مزارع زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)ویروس موزاییک شلغم (Turnip mosaic virus; TuMV) از خانواده پوتیویریده و جنس پوتیویروس، دارای وسیعترین دامنه میزبانی در بین ویروسهای این جنس است. علفهای هرز به عنوان منابع نگهدارنده ویروس نقش مهمی در همهگیری آن روی ...
-
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر عملکرد، اجزای لاشه و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)هدف این تحقیق، ارزیابی اثر افزودنعصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفرانبر عملکرد، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی بود. بدین منظور، تعداد 72قطعه جوجه بلدرچین یک روزه بطور تصادفی در 12 پن آزمایشی و سه ...
-
اثر سطوح مختلف نیتروکسین و ورمیکمپوست بر عملکرد و رنگیزههای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف نیتروکسینوورمیکمپوست بر صفات مورفولوژیکی و رشدی زعفران، آزمایشی در دو سال زراعی 1394 و 95در دانشگاه بیرجند به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتورهای ...
-
تأثیر کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی، زایشی و شاخصهای فتوسنتزی زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)مدیریت تغذیه و اندازه بنه مادری از مهمترین عوامل در تعیین کمیت و کیفیت زعفران (Crocus sativus L.) به شمار میروند. به منظور بررسی تأثیر سطوح کمپوست زباله شهری و وزن بنه مادری بر صفات رویشی و زایشی و شاخصهایفتوسنتزی ...
-
اثر تنش رطوبت بر عملکرد و شاخصهای کیفی زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)به منظور مطالعه اثر تنش رطوبت بر گلآوری و عملکرد زعفران، پژوهشی در سالهای1391 و 1392 در مزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گناباد اجرا شد. این آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و با پنج تیمار( 70% ...
-
مدلسازی عملکرد زعفران با توجه به شاخصهای حدی اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)آب و هوا، هم به لحاظ میانگینها و هم رویدادهای حدی از جمله عوامل مهم تأثیرگذار بر عملکرد محصولات میباشد. رویدادهای حدی آب و هوایی، در حال حاضر یک چالش مهم برای تولیدکنندگان محصولات کشاورزی میباشد که در حال افزایش است و ...
-
بهینهسازی پارامترهای خشک کردن زعفران با آون و مایکروویو با استفاده از مدلسازی سطح- پاسخ
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)زعفران یکی از محصولات گرانبهای کشاورزی و دارویی در بین محصولات صنعتی و صادراتی ایران است. کروسین، پیکروکروسین و سافرانال به ترتیب به عنوان شاخصهای رنگ، طعم و بوی زعفران شناخته میشوند. بهینهسازی شرایط خشک کردن به عنوان ...
-
اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو توده زعفران (Crocus sativus L.)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)زعفران یکی از ارزشمندترین و گرانبهاترین گیاهان دارویی است که در مناطق خشک و نیمهخشک کشت میشود. جهت بررسی اثر تراکم کاشت بر کیفیت گل دو نوع زعفران ایرانی و اسپانیایی،آزمایشی طی دو سال زراعی 93-1392 و 94-1393 در مزرعه ...
-
اثر مقادیر و روش کاربرد سوپرجاذب در زراعت زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر سطوح آبیاری
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)به منظور شناسایی راهکارهای افزایش عملکرد و توسعه کشت زعفران در مناطق خشک و نیمهخشک، آزمایشی بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار به اجرا درآمد که در آن تیمار اصلی شامل سه سطح آبیاری تا سطح 50، ...
-
پهنهبندی کیفی تولید زعفران با استفاده از روش زمینآمار (مطالعه موردی: استانهای خراسان رضوی و جنوبی)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2018-02-20)زعفران علاوه بر مزیت اقتصادیتر نسبت به سایر محصولات، نقش قابل توجهای در اشتغال و همچنین مدیریت منابع آب مناطق خشک و نیمهخشک دارد. از طرفی علاوه بر کمیت، نگاه ویژه به کیفیت، میتواند منجر به ارزآوری بیشتر آن گردد. بهمنظور ...



