دوره 1, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (.Crocus sativus L) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2013-11-22)به منظور بررسی سطوح کشت پر تراکم و کاربرد کود دامی بر ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (Crocus sativus L.) در سال دوم، آزمایشی در دو سال زراعی 90-1389 و 91-1390 به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ...
-
مطالعه تأثیر کودهای دامی، زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2013-11-22)این تحقیق به منظور ارزیابی تأثیر کودهای زیستی، دامی و شیمیایی و وزن بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران در شهرستان مه ولات در سال زراعی 91-1390 در قالب طرح اسپلیت پلات فاکتوریل با چهار تکرار انجام شد که در آن کود شیمیایی ...
-
ارزیابی تأثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L)
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2013-11-22)زعفران (Crocus sativus L.) یکی از با ارزشترین گیاهان دارویی و ادویهای در جهان محسوب میشود. این محصول استراتژیک یکی از مهمترین محصولات کشاورزی در استان خراسان جنوبی میباشد. اگرچه تحقیقات بسیاری بر روی کشت این محصول در ...
-
بررسی و شناخت مناطق مستعد کشت زعفران به لحاظ میزان بارندگی و رطوبت نسبی در خراسان جنوبی با استفاده از GIS
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2013-11-22)برای کشت گیاه در هر منطقه، شرایط اقلیمی و آب و هوای مناسب لازم است تا بتوان اقدام به کشت محصول نمود. پارامترهای اقلیمی مانند بارندگی، رطوبت و درجه حرارت نقش تعیین کننده ای در رشد گیاه و میزان تولید محصول در یک منطقه دارد؛ ...
-
بهره گیری از گلبرگ و پرچم زعفران به عنوان ضایعات برای رنگرزی الیاف پشمی و بررسی ثبات های رنگی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2013-11-22)از زمان های بسیار دور، رنگ های طبیعی بخش جداناپذیری از زندگی بشر و جامعه بوده است. مواد رنگزای طبیعی دستهای از رنگینههایی با ثبات عالی و متوسط هستند که ریشه گیاهی و حیوانی دارند و بیشتر در رنگرزی سنتی نقش مؤثری دارند. ...
-
ارزیابی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپر جاذب بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2013-11-22)به منظور بررسی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپر جاذب بر عملکرد گل، بنه و کلاله و سایر خصوصیات رشدی زعفران، آزمایشی در محوطه باز گلخانه تحقیقاتی گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در دو سال 1389 و 1390 به صورت ...



