مرور دوره 4, شماره 1 بر اساس موضوع "ظرفیت نگهداری آب"

  • اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجه‌های گوشتی 

    ناقوس, مهدی؛ حسینی, سید محمد؛ فرهنگ‌فر, همایون (دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)
    به منظور بررسی اثر کلاله زعفران بر خصوصیات کیفی گوشت، از 250قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 015/0 (SS15)، 020/0 (SS20)، 025/0 (SS25) و 030/0 ...