مرور دوره 4, شماره 1 بر اساس موضوع "ظرفیت نگهداری آب"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر سطوح مختلف کلاله زعفران بر کیفیت گوشت ران در جوجههای گوشتی
(دانشگاه بیرجند- گروه پژوهشی زعفرانUniversity of Birjand, 2016-08-22)به منظور بررسی اثر کلاله زعفران بر خصوصیات کیفی گوشت، از 250قطعه جوجه گوشتی در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و پنج تکرار در هر تیمار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل 015/0 (SS15)، 020/0 (SS20)، 025/0 (SS25) و 030/0 ...



